https://www.ishootlove.nl

Zonnig Zomerbruiloft Rotterdam | Waalse Kerk.

Zomerbruiloft, Witte Paard Nootdorp, Waalse Kerk Rotterdam

Zonnig Zomerbruiloft Rotterdam | Waalse Kerk.

augustus 12, 2022

Trouwen met 30 Graden! Een zinderende zomerbruiloft

Deze zomerse dag startte in Reeuwijk bij de ouders van Rimke. Een echte zomerbruiloft! Het was een gezellige sfeer met veel familie. De make-up en het haar werd ik de ruime woonkeuken gedaan. Extra leuk omdat Rimke zo met iedereen contact had. Nadat ze klaar was om de jurk aan te trekken gingen de mannen naar boven uit zodat we in de woonkamer alle ruimte hadden om om te kleden.

Vervolgens vertrokken we naar  Waalse Kerk Rotterdam,  waar Robin zijn bruid voor het eerst zou zijn. Zo bijzonder en romantisch als je elkaar die dag pas bij het altaar ziet. Na de uitwisseling van de ringen en het ondertekenen van de akten volgde de kerkelijke inzegening. Aansluitend was er een lunch in de aula van de kerk.

Hierna vertrok ik met het bruidspaar naar de Zevenhuizenplas in Zoetermeer. Het was een warme zomerse dag. Het was 30 graden +. Robin & Rimke hadden dus echt een tropisch warme bruiloft! Er waren best wat bruidsmeisjes mee om te helpen met de jurk. Ik merke dat Rimke niet 100% op haar gemak was en dat is zonde van de foto’s. Dat ga je namelijk terug zien. Op zo’n moment durf ik de hele groep naar een afgesproken plek te sturen.

Hierna was de eind locatie van het bruidspaar aan de beurt; Het witte Paard Nootdorp. Een goed bereikbare locatie met veel mogelijkheden. De knus verlichte zaal deed feestelijk aan en ze hadden airco gelukkig. Ik heb hier nog wat beelden gemaakt van het handengieten. Een mooie en bijzondere herinnering aan dat moment.

Een liefdevolle dag met veel facetten, zonder dat het te volgepland was. Airco standje op koelkast ging ik naar huis met een hoop mooie beelden.

Anouk

Zomerbruiloft | Waalse Kerk Rotterdam | Het Witte Paard Nootdorp

Trouwen jullie ook bij het Witte Paard in Nootdorp?

Ik kom graag meer te weten over jullie dag en invullen en maak graag een vrijblijvende offerte.

Zomerbruiloft, Witte Paard Nootdorp, Waalse Kerk Rotterdam

Meer stories.

FP Portfolio, Slider 3
lees de 50 beste fotografietips

Sad to see you leave

Ben je nu al uitgekeken? Check ieder geval nog mijn blog met waardevolle tips over de fotografie tijdens jullie trouwdag. 

Auteur foto

Trouwdatum
Checker

Vul jullie trouwdatum in en ontvang snel bericht of ik nog beschikbaar ben. Wees gerust ik zal jullie niet spammen! 

Jullie Trouwdatum
Contact Informatie