Bel voor een vrijblijvende afspraak 06 42 15 35 66

Trouwfotograaf Rotterdam


I Shoot Love Bruidsfotografie 📸.
I capture Happiness 🧡


Trouwfotograaf Rotterdam

Zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf in Rotterdam 🏙️? I Shoot Love Bruidsfotografie fotografeert 📸 geregeld in Rotterdam en is bekend met de meeste locaties zoals Hotel New York, SS Rotterdam, Markthal of de Euromast. Tijdens mijn opleiding aan de fotoacademie in Rotterdam heb ik daarnaast vele andere unieke fotospots mogen ontdekken. Rotterdam staat garant voor een prachtig foto-decor waar jullie ook trouwen. Maak een vrijblijvende afspraak om jullie trouwdag van A tot Z door te nemen en te kijken hoe mijn fotografie daar in past. Naast mijn verhalende foto-reportages ruim ik ook graag tijd in om tijdens of vóór jullie trouwdag een gave loveshoot 🧡 te doen. Leuk om alvast te wennen aan de camera of voor bijvoorbeeld de uitnodigingen of bedankjes.

 Kijk hier hoe anderen mijn aanwezigheid hebben ervaren.

 

Enthousiast geworden ? Maak een vrijblijvende afspraak

Contact

Wat anderen vinden..

 • Hoera, wij zijn getrouwd! Wat hebben we genoten van de dag, het was ónze dag! Dankzij Anouk beleven we iedere keer weer de dag opnieuw. Het boek is echt schitterend geworden, we krijgen er veel complimenten over 🙂 Anouk heeft ons ook goed geadviseerd tijdens het kennismakingsgesprek. We wilden een fotoshoot maar we waren bang dat we te kort tijd daarvoor zouden hebben. We zijn even naar het park gereden daar ongeveer een half uur geweest (ging echt heel relaxed en was totaal niet gehaast) zodat onze daggasten bij ons thuis konden verzamelen. Bedankt voor alles, Anouk
  Jasper & Remi
  Jasper & Remi
 • Op 4 november zijn we getrouwd. We zijn blij dat onze keuze op Anouk is gevallen, haar natuurlijke manier van fotograferen sprak ons erg aan. Je hoort soms wel eens dat een fotograaf "storend" aanwezig is op je bruiloft, bij Anouk was dit absoluut niet het geval, ze voelt je wensen goed aan en springt flexibel met de situaties mee, waardoor ze voor ons zeer kostbare foto's heeft geschoten. Dankzij haar kunnen we deze dag met veel genot herbeleven.
  Vincent & Claudette
  Vincent & Claudette
 • Hoi Anouk, wat een supergave foto's, en helemaal in de stijl waarvoor we juist voor jou hadden gekozen. Helemaal top. En ook leuk om te lezen dat zelfs de fotograaf zich deze dag goed heeft kunnen vermaken.
  Stefan & Lovely
  Stefan & Lovely
meer info of een vrijblijvende afspraak...

Contact Me


[contact-form-7 id=”23″ title=”Contactformulier 1″]