https://www.ishootlove.nl

Bruiloft Vreemde Vogel Vlaardingen – Kevin & Cindy.

Bruidsfotografie, I Shoot Love Bruidsfotografie, Trouwen, Trouwfotograaf, Trouwreportages, Westland, zomerbruiloft, referenties trouwfotograaf

Bruiloft Vreemde Vogel Vlaardingen – Kevin & Cindy.

juni 11, 2022

Festival Bruiloft bij De Vreemde Vogel Vlaardingen

De dag van dit lieve stel samen met hun kinderen.

Ik hou van kinderen op een bruiloft. Het bruidspaar kwam met het hele gezin aan op de Vreemde Vogel in Vlaardingen. Iedereen was al in bruidskleding dus de fotografie ging op deze locatie van start. Nog wat laatste versieringen op het ceremonieveld want wat was het een zonovergoten dag. De bloemist kwam aan voor het boeket en de andere versieringen. Er was nog wat tijd om toch nog wat foto’s te maken met het gezin. Ze hadden vooraf al aangegeven niet een hele Loveshoot te willen, maar gewoon wat losse foto’s. 

Veel tijd hadden we niet want de eerste gasten arriveerden al. Na de ceremonie was aansluitend de borrel op het Festival veld bij de Vreemde Vogel. Wat een fijne locatie is dit toch. Veel variatie op 1 locatie. Ook Kevin en Cindy wilden graag die feestfoto’s. Nadat de kleinste kinderen op bed lagen. (je kunt bij de Vreemde Vogel dus ook overnachten!!) ging het feest van start. Na een grappige quiz gingen die voetjes van de vloer hoor.

Anouk

Vreemde Vogel Vlaardingen | Trouwen in de Zomer

Trouwen jullie ook bij De Vreemde Vogel Vlaardingen?

Ik kom graag meer te weten over jullie dag en invullen en maak graag een vrijblijvende offerte.

Festival Bruiloft, Vreemde Vogel Vlaardingen, zomerbruiloft

Meer stories.

FP Portfolio, Slider 3
lees de 50 beste fotografietips

Sad to see you leave

Ben je nu al uitgekeken? Check ieder geval nog mijn blog met waardevolle tips over de fotografie tijdens jullie trouwdag. 

Auteur foto

Trouwdatum
Checker

Vul jullie trouwdatum in en ontvang snel bericht of ik nog beschikbaar ben. Wees gerust ik zal jullie niet spammen! 

Jullie Trouwdatum
Contact Informatie