Trouwen op het stadhuis van Delft.

augustus 20, 2022

Trouwen op het stadhuis van Delft

Trouwen op het stadhuis van Delft.

augustus 20, 2022

Een zomerse bruiloft op het stadhuis in Delft en bij villa ockenburgh

De bruiloft van Ferdinand en Anja startte voor mij bij hen thuis in Den Haag. Ferdinand was al bij zijn moeder toen ik arriveerden. De ouders van Anja en de dochter van Ferdinand zaten ontspannen in de achtertuin te lunchen. Ondertussen knipte Anja de stelen af op de juiste lengte voor het trouwboeket. Zo leuk, want dit waren de hortensia’s uit eigen tuin. Het verhaal gaat verder want dit waren stekjes van de oorspronkelijk hortensia plant die ooit bij haar opa en oma in de achtertuin hebben gestaan. Na de firstlook bij hen thuis vertrokken we naar het Stadhuis Delft

Het stadhuis is werkelijk prachtig om je trouwceremonie te houden. Ik ben niet geheel onafhankelijk moet ik wel zeggen want ik ben er zelf ook getrouwd! Ik heb er dan ook zeer fijne herinneringen aan.

Hun trouwauto was geniaal! Hun eigen auto omgetoverd tot trouwauto. Voorzichtig rijden, dat wel. In de binnenstad van Delft hadden we ook veel bekijks. Aansluitend reden we naar Villa Ockenburg. Villa Ockenburgh (1654) is een prachtige ontmoetingsplek voor iedereen. Het is nog niet zolang geleden totaal gerestaureerd. Het is een tweede thuis waar verantwoord, lekker eten hand in hand gaat met gezelligheid en inclusiviteit. Een plek waar de tijd genomen wordt om samen te zijn, dingen te ondernemen en te genieten. Een locatie door en voor herinneringen.

De fijne zomerse dag leende zich er uitstekend voor om de borrel en de bbq buiten te laten plaatsvinden. 

Ook het ontvangst van de avondgasten was in de prachtige kruidentuin van Ockenburgh. Het bruidspaar hadden alle hun neven en nichten uitgenodigd. Laat Ferdinand een grote familie hebben, dus een groot gezelschap. De avond werd geopend met een leuke quiz wat tevens de afsluiting van mijn dag was.

Anouk

Trouwen op het stadhuis van Delft | Villa Ockenburgh

Trouwen jullie ook op het stadhuis van Delft?

Ik kom graag meer te weten over jullie dag en invullen en maak graag een vrijblijvende offerte.

Trouwen op het stadhuis van Delft

Meer stories.