https://www.ishootlove.nl

Trouwen op de heide Leusden.

Loveshoot op de heide, trouwen op de heide Leusden

Trouwen op de heide Leusden.

september 2, 2022

Trouwen op de heide Leusden | Rob & Marina

Mijn dag startte al heel vroeg in de auto. Deze keer weer een totaal andere bruiloft stijl, trouwen op de heide in Leusden!  Ik zou om 8.30 starten bij Marina haar ouders in Leusden. Dit is bijna 1,5 rijden vanaf Naaldwijk. Als bruidsfotograaf werk ik door heel Nederland en zelfs ver daarbuiten en ik nooit te laat komen. Soms zeggen collega’s waarom overnacht je niet ergens. Kan, maar dat brengt ook kosten met zich mee. Ik vertrek liever extra vroeg. Gelukkig reed het lekker door en was ik uur te vroeg. De auto geparkeerd en even focus en genieten van de koffie uit m’n thermosbeker. Uiteindelijk stapte ik 8.00 het ouderlijk huis binnen. 

Wat een gastvrijheid en wat voelde ik me meteen welkom. Zoals gebruikelijk dartel ik rond in huis en kijk en kijk naar creatieve composities. Aangezien ik niet met lijstjes werk welke foto’s ‘moeten’ kan ik het meest creatief zijn. Ik geniet altijd van kinderen op een bruiloft. Het is ook hen feestje. Mooi om te zien dat hun dochtertje van 1,5 jaar al gauw aan mij gewend was. Dat is ook een reden waarom ik graag (bijna) net zo vroeg aanwezig wil zijn als de kapper/visagist. De mensen die er dan zijn, wennen aan m’n aanwezigheid en juist daardoor ben ik onderdeel van het moment.

Na de first look bij het ouderlijk huis van Marina vertrokken we naar Marina haar werk op het Kinderdagverblijf voor een korte stop. Daarna even richting het bos in Putten waar de heide nog net kleur heeft. Prachtige combinatie met het Herfstzonnetje.

We vervolgden onze rit naar Brasserie Schovenhorst in Putten. Wat een mooie trouwlocatie in het bos. Enorm boffen dat er buiten getrouwd kan worden. De ceremonie volgt en het ja-woord heeft geklonken en de ringen zijn om geschoven. Een super relaxte sfeer zo in het bos. Wat groepsfoto’s volgden. Wat een vrolijke familie, en daar komen ook vrolijke foto’s uit voort. De temperatuur liet het toe dat er ook buiten gegeten kon worden. Nog even opfrissen en de eerste feestgasten arriveerden. 

Wat het bruidspaar niet wist, is dat de ceremoniemeester alle genodigden heeft gevraagd voor Marina chocolade van Kindersurprise en voor Rob gedroogde worst mee te nemen. Met als gevolg dat ze naar huis gaan met kilo’s worst en chocolade. Marina heeft op zaterdag een eigen dansschool dus daar wilde het bruidspaar iets mee. ‘Rob doe je er geen plezier mee’, zei Marina al in ons eerste kennismakingsgesprek. Maar hoe leuk ze dit gedaan hebben door een film te maken en tijdens dit moment te vertonen. Mijn avond eindigde hier. Een lange rit naar huis voor de boeg. Het was ondertussen al helemaal donker geworden, dus focus op de navigatie 😉

Liefs,

Anouk

Trouwen op de heide Leusden | Brasserie Schovenhorst

Trouwen jullie ook bij Brasserie Schovenhorst?

Ik kom graag meer te weten over jullie dag en invullen en maak graag een vrijblijvende offerte.

Trouwen in het bos, loveshoot in het bos

Meer stories.

FP Portfolio, Slider 3
lees de 50 beste fotografietips

Sad to see you leave

Ben je nu al uitgekeken? Check ieder geval nog mijn blog met waardevolle tips over de fotografie tijdens jullie trouwdag. 

Auteur foto

Trouwdatum
Checker

Vul jullie trouwdatum in en ontvang snel bericht of ik nog beschikbaar ben. Wees gerust ik zal jullie niet spammen! 

Jullie Trouwdatum
Contact Informatie