https://www.ishootlove.nl

Mooi Trouwen in het Kasteel van Rhoon.

waarom is een trouwfotograaf zo duur ?

Mooi Trouwen in het Kasteel van Rhoon.

september 9, 2022

Trouwen in het kasteel van rhoon | fotoshoot Koepoortbrug Delft

Trouwen in het kasteel van Rhoon, dat is wat Jeroen & Marloes wilde. Dit lieve stel heb ik een jaar of 8 geleden al eens ontmoet tijdens een familieshoot met Jeroen zn ouders. Toen ik ze weer zag voor het kennismakingsgesprek voelde het extra vertrouwd. Mijn dag startte bij hun thuis in Delft waar Jeroen zn ouders, broer en zus Anouk ook waren. Vervolgens sjeesde in naar De Lier waar Marloes haar klaar maakte. Door het strakke schema was ik net op tijd voordat Marloes haar jurk aan ging doen. Jeroen haalde zijn bruid op vanaf haar ouderlijk huis in De Lier

Het was die dag geen mooi weer en heel erg buiig. Haar vader heeft een orchideeën kwekerij dus een goede foto locatie. Omdat Jeroen oorspronkelijk uit Delft komt, wist ik dat ze heel graag in de binnenstad van Delft, bij de Koepoort brug foto’s wilden maken. De buienradar liet zien, dat wanneer we NU zouden vertrekken, het bij aankomst 10 minuten droog zou zijn. We gingen ervoor. Onderweg zagen we op de snelweg geen hand voor ogen door de harde regenbuien. Tot het moment dat ik mijn auto dubbel parkeerde in de binnenstad, stopte de regen! Wat hebben we daar toffe beelden gemaakt. 

Met een goed gevoel reden we naar het Kasteel van Rhoon. Ook nu regende het weer. We hadden namelijk nog tijd om in de kasteeltuin foto’s te maken. Gelukkig werd de regen in die 10 minuten even iets minder en konden we heel even een paar beelden schieten. De ceremonie volgde, de taart werd aangesneden, en tussen de buien door maakten we de groepsfoto’s met paraplu’s. Het diner volgde, een grappige quiz over het bruidspaar en zo brak de feestavond al aan. 

Wow, wat een openingsdans hadden ze! Ik ben zo blij dat ik dit nog vast heb kunnen leggen. Het maakt de dag echt af. Omdat ze ook hebben gekozen voor een trouwalbum, zie ik de laatste pagina van hun album al voor me terwijl ik deze foto’s maak;-)

Anouk

Trouwen in het kasteel van Rhoon | Fotoshoot Koepoortbrug Delft

Trouwen jullie ook bij het kasteel van Rhoon?

Ik kom graag meer te weten over jullie dag en invullen en maak graag een vrijblijvende offerte.

Trouwfotograaf, Wrapup2022, trouwen in het kasteel van Rhoon

Meer stories.

FP Portfolio, Slider 3
lees de 50 beste fotografietips

Sad to see you leave

Ben je nu al uitgekeken? Check ieder geval nog mijn blog met waardevolle tips over de fotografie tijdens jullie trouwdag. 

Auteur foto

Trouwdatum
Checker

Vul jullie trouwdatum in en ontvang snel bericht of ik nog beschikbaar ben. Wees gerust ik zal jullie niet spammen! 

Jullie Trouwdatum
Contact Informatie