https://www.ishootlove.nl

Trouwen in Gouda, De Lichtfabriek & Museumcafé.

Trouwen in Gouda

Trouwen in Gouda, De Lichtfabriek & Museumcafé.

Fiona & Stefan | Trouwen in Gouda

Weer een nieuwe aflevering van mijn trouwblog, waar ik je meeneem op reis door de prachtige bruiloften die ik mag vastleggen.  Deze keer “Trouwen in Gouda” Vandaag neem ik je mee naar het schilderachtige Gouda, waar het stralende paar Fiona & Stefan hun liefde vierde in o.a. de schitterende Lichtfabriek en het museumcafé.

Het Goudse Avontuur van Fiona & Stefan

Fiona & Stefan, woonachtig in Gouda, kozen voor een  bruiloft in de Lichtfabriek en alles in de binnenstad van Gouda. Hun verhaal begint met liefde en eindigt met een onvergetelijk feest. Ik had het voorrecht om hun bijzondere dag vast te leggen samen met Remco mijn second shooter. De stad Gouda doet mij heel erg het gevoel oproepen van Delft, waar ik zelf getrouwd ben. Eigenlijk een super fotogeniek openlucht museum met het decor uit de tijd van de Hollandse Meesters.

De voorbereidingen

De dag begon bij Stefan thuis in Gouda voor Remco en ik zelf starte bij Fiona, ook in Gouda. Doordat dit bruidspaar had gekozen voor een second shooter ging dit prima en konden we ons dus opsplitsen en de voorbereidingen van de dag rust en zonder stress vastleggen. De voorbereiding door een trouwfotograaf vast laten leggen, is vaak een beetje ondergeschoven kindje. Ik krijg vaak de opmerking van toekomstige bruidsparen “dat kan wel in 15 minuten” of “dat vinden wij niet belangrijk” maar het is echt een proces, bijna een ritueel. Door ruim de tijd te nemen, wen je zelf aan de camera en mijn aanwezigheid (waar je de hele dag profijt van heb ;-)) en de trouwfotograaf kan ook inkomen en creatieve momenten zoeken. Geloof mij, dit kan echt niet in 15 minuten.

Loveshoot in de binnenstad van Gouda 

Na de voorbereiding namen we de tijd voor een loveshoot in de sfeervolle Kapel vlakbij het museumcafé. In de binnenstad konden we onze creativiteit verder de vrije loop laten, met als resultaat unieke documentaire beelden van twee Gouwenaren die in de stad hun liefde bezegelen. De Kapel bood een intieme setting, perfect voor de first look en de groepsfoto’s met de daggasten.

De Trouwceremonie bij het Museumcafé

Doordat het al eind september was en de ceremonie einde middag zou zijn, moesten we van te voren goed naar de belichting kijken. De ceremonie vond namelijk plaats in de tuin van het museumcafé onder een stretchtent. Gelukkig was het droog want op de dag zelf viel er wel het een en ander. Ook dan is het perfect om met twee trouwfotografen te werken. De aankomst van Stefan & Fiona afzonderlijk, de interactie met de gasten. Het Ja-woord…zoveel perspectieven in een korte tijd vast te leggen. Bijzonder was ook het slotjes moment waarbij het bruidpaar een slot aan het balkon mag hangen en de sleutel in de grachten mogen gooien…eeuwige liefde

Feesten tot in de Nacht in de Lichtfabriek

Een van de hoogtepunten van de dag was het feest in de Lichtfabriek. Nu de avond viel, kwam onze ervaring als twee op elkaar ingespeelde trouwfotografen goed van pas. Samen zorgden we voor de juiste belichting, waardoor we zelfs in het donker de magie van het moment konden vastleggen. Bij Stefan en FIona mochten we lekker blijven tot het einde! We love it, aangezien je verder op de avond toch écht de meest spontane beelden krijgt. Het feest knalde mega en wij dansen gewoon lekker mee want IN het moment fotografen is wat wij doen.

Overnachten in Stijl bij Relais & Châteaux Weeshuis Gouda

Na een dag vol emoties en liefde kozen Stefan & Fiona voor een romantische overnachting in Relais & Châteaux Weeshuis Gouda. Mocht je niet bekend zijn in Gouda! This is the place to be voor de honeymoon suite. Een heel gaaf Boetiekhotel en super fotogeniek, daar houden wij dan weer van  😊

Onvergetelijke Herinneringen Vastgelegd

Mijn benadering als trouwfotograaf gaat verder dan alleen het maken van foto’s; het gaat om het vastleggen van de essentie van jullie liefde. Mijn stijl is ongedwongen, spontaan, en fris. Ik leg niet alleen beelden vast; ik vang de emoties en het verhaal van jullie dag.

Plan een Vrijblijvend Gesprek

Ben je geïnspireerd geraakt door dit liefdesverhaal en wil je jouw eigen unieke momenten laten vastleggen? Laten we samen zitten voor een vrijblijvend online kennismakingsgesprek. Bespreek jullie wensen, ontdek mijn/onze werkwijze, en zet de eerste stap naar het vastleggen van jullie liefdesverhaal.

Hartelijke groet,

Anouk

Trouwen in Gouda | Lichtfabriek Gouda | MuseumCafé | Jeruzalemkapel Gouda

Je hebt iets in mijn werk gezien dat je aanspreekt ...

Laten we dan een vrijblijvende kennismaking via Google Meet inplannen. Ik beantwoord met liefde al jullie vragen en denk graag mee met de invulling van jullie trouwdag.

Meer
Trouwverhalen.

Instagram

Volg mij op Instagram en bekijk mijn recente werk

Pinterest

Volg mij op Pinterest en bekijk mijn recente werk

Veelgestelde
vragen.

Wat is je stijl?

Mijn stijl van fotografie is creatief, fris en spontaan op een documentaire wijze. Ik wil jullie verhaal vastleggen zoals het echt was. Storytelling die ook jaren nadien het gevoel van de dag oproepen. Jullie ware karakters, de mensen die je steunden en de manier waarop de dag zich ontvouwde. Ik wil het liefst zo onzichtbaar mogelijk zijn op jullie dag en zo min mogelijk sturen. Ik bedenk voortdurend nieuwe, unieke en creatieve perspectieven. Het eindresultaat zijn tijdloze beelden die voor zich spreken.

Wat krijgen we als we jou boeken?

Allereerst een extra vriendin op jullie bruiloft die toevallig bruidsfotograaf is met ruim 11 jaar ervaring.

Voor jullie bruiloft meerdere (online) contact momenten waarin ik graag meedenk en advies kan geven. Bekijk meer bij mijn werkwijze. Op de dag een trouwfotograaf die niet regisseert en ingrijpt maar gewoon lekker onzichtbaar aanwezig is en de momenten vastlegt zoals ze echt zijn. 

Na de bruiloft natuurlijk spontane foto's, met zorg nabewerkt en in super hoge resolutie. Een vette teaser, een week na de bruiloft die je kan delen met je gasten. Zodra alle foto's zijn nabewerkt, krijgen je toegang tot 'n eigen online gallery waar jullie en je gasten de dag kunnen herbeleven, foto's kunnen downloaden en tot leven kunnen laten komen in museum kwaliteit prints en producten. 

Ik haat het om op de foto te gaan. Waarom zou ik jou daarvoor inhuren?

Mensen zijn getraind om "Cheese" te zeggen als er een camera aan te pas komt. Jak, not my style. Ok, we zijn geen supermodellen die dit dagelijks doen. De meeste mensen hebben er dan ook een hekel aan om op de foto te gaan omdat ze een hekel hebben aan de resultaten. Van die onnatuurlijke huiveringwekkende momenten. Al mijn klanten hebben mij verteld dat ze mij niet hebben opgemerkt op hun trouwdag. Ik word onzichtbaar. De enige keer dat je mijn camera's zult opmerken, is wanneer we groepsfoto's maken (alleen als jullie dat willen). Maar ook dan zorg ik ervoor dat deze leuk, relaxed en absoluut natuurlijk zijn. Met een minimale "cheese" -factor. 

Wanneer ontvangen we de foto's?

Uiteraard werk ik keihard om zo snel mogelijk de foto’s af te hebben. Binnen een week ontvang je ieder geval een vette teaser met enkele hoogpunten in je online gallery. Zie de foto's die uit de camera komen als de pizza margaritha, lekker maar nog niet af 😉 Van alle foto's (op een volledig dag, al gauw zo'n 2000-3000) maak een selectie die ik vervolgens nauwkeurig nabewerk. Hierna zijn het echte calzone's en quattro formaggi's en klaar om te uploaden naar jullie online gallery. Dit hele "bakproces" duurt ongeveer 4-6 weken. 

Hoeveel foto's ontvangen we?

Laten we beginnen met wat je niet krijgt: een paar duizend "zo-zo-middelmatige" foto's. Kwaliteit betekent voor mij een paar honderd "omg-wtf-wow-holy-shit" foto's. Minder is meer. Gemiddeld ontvangen mijn bruidsparen 300 tot 600 afbeeldingen, afhankelijk van de aard van hun bruiloft.

Hoe kunnen we contact opnemen?

Hi, leuk dat je contact wil leggen. Dat is toch het eerste begin om te kijken of er een klik is en we kunnen samenwerken! Wil je een vrijblijvende online kennismaking boeken?

of

Wil je gewoon even weten of ik nog beschikbaar ben of heb je andere vragen? Neem gerust contact op via onderstaande link.

5/5

“Anouk heeft prachtige, spontane en waardevolle foto’s gemaakt van onze bruiloft. Wij zijn super tevreden met het eind resultaat. Alles was heel netjes geregeld en voorbereid zo wel van tevoren, de dag zelf, als daarna. Anouk is betrouwbaar, professioneel en gezellig. Wij zouden haar zeker aanbevelen als (trouw)fotograaf!”

 

Tim & Jenny

 

 

De vreemde vogel vlaardingen trouwen
FP Portfolio, Slider 3
lees de 50 beste fotografietips

Sad to see you leave

Ben je nu al uitgekeken? Check ieder geval nog mijn blog met waardevolle tips over de fotografie tijdens jullie trouwdag. 

Auteur foto

Trouwdatum
Checker

Vul jullie trouwdatum in en ontvang snel bericht of ik nog beschikbaar ben. Wees gerust ik zal jullie niet spammen! 

Jullie Trouwdatum
Contact Informatie