Uniek trouwen Heilige Geest Hofje Naaldwijk 2022.

november 4, 2022

Trouwfotograaf, Wrapup2022, bruidsfotograaf, trouwen in 2023

Uniek trouwen Heilige Geest Hofje Naaldwijk 2022.

november 4, 2022

Een herfstbruiloft bij het Heilige Geest Hofje Naaldwijk

De laatste bruiloft voor mij in dit jaar.

Ik ontmoette Patrick en Esther pas een paar weken geleden. Ze hadden hun bruiloft al helemaal uitgestippeld, alleen nog een fotograaf;-) Voor mij een thuiswedstrijd want alles vindt plaats in het Westland.

Trouwen in het Westland is leuk. De firstlook vond plaats in Naaldwijk bij Patrick en Esther thuis. Omdat er overal mooie herfstkleuren zijn en iedereen al bijna in de kerststemming, wilde ik dit gevoel juist ook in de foto’s laten terugkomen.

Het was toen nog droog maar eenmaal in het Bos van Ockenburgh aangekomen, regende het keihard.. Te hard om ook met paraplu de auto uit te stappen. Na 10 minuten wachten regende het nog wel, maar konden we beginnen. Wat een Herfstkleuren!!

Tijdens de Loveshoot wil het bruidspaar meenemen in een beleving en dat ook dit moment van de dag, onderdeel te laten zijn van de bruiloft. Voordat we direct naar het Heilige Geest Hofje Naaldwijk reden, maakten we nog een tussenstop bij Patrick zn ouders. Zij hebben een prachtig onderhouden achtertuin met mooie begroeide bogen. De herfstkleuren zijn nog zo mooi zichtbaar. De ceremonie in Naaldwijk was klein en intiem, precies zoals Patrick en Esther dat wilden. Na wat groepsfoto’s ging nog even mee om het ontvangst van hun vrienden en andere familieleden in De Bosrand ’s-Gravenzande vast te leggen. Na een lieve speech van de moeder van de bruidegom en het proostmoment had geklonken, eindigde mijn dag hier.

Met de schemering en opklaringen vanuit de kust, reed ik in 5 minuten naar huis. Een fijne afsluiting van een overvol bruidsseizoen.

Liefs,

Anouk

Heilige Geest Hofje Naaldwijk | Bosrand 's-Gravenzande | Ockenburgh Bos

Trouwen jullie ook in Naaldwijk?

Bijvoorbeeld bij Het Heilige Geesthofje, de Bosrand in ‘s-Gravenzande of bij Ockenburgh te Kijkduin. Ik kom graag meer te weten over jullie dag en invullen en maak graag een vrijblijvende offerte.

Heilige Geest hofje Naaldwijk, Wrapup2022, bruidsfotograaf, trouwen in 2023

Meer stories.