https://www.ishootlove.nl

Ultiem trouwen bij viersprong.

Trouwen bij de viersprong, trouwfotograaf 's-gravenzande

Ultiem trouwen bij viersprong.

juli 8, 2022

Leon & Jora
Trouwen bij Viersprong 's-Gravenzande

Eindelijk de dag van Leon en Jora uit De Lier, trouwen bij Viersprong ‘s-Gravenzande. Als er een stel is die lang om hun dag hebben moeten wachten, zijn zij het. Ze hebben hun dag 2x moeten verzetten vanwege lockdowns.

Het was het wachten waard, want alles zat mee. Het prachtige weer, de vibe en niet te vergeten een van mn favorieten trouwlocatie hier in de regio Westland Hoek van Holland Viersprong in ’s-Gravenzande.

De dag startte bij Jora waar Cynthia Veenman al aan de slag was voor het haar en make-up. De zenuwen waren zo goed als weg en ze genoot zichtbaar met haar ouders, ceremoniemeester en nichtje om haar heen. Zo fijn als de voorbereidingen van een bruidspaar in de buurt liggen. Zo haal je het meeste uit de fotografie-tijd. Leon was met zijn ouders en goede vriend een paar straten verder want ik kon lopen. Er was even stress over de manchetknopen, maar werden op tijd gevonden. 

Na het firstlook moment vertrokken we naar het Westlands Museum in Honselersdijk. Een fijne fotolocatie met mooie Westlandse druivenkasjes en fruitbomen. Leon en Jora wilden ook graag extra veel variatie in hun Loveshoot. We hadden nog tijd om nog even wat foto’s in Hoek van Holland strand te maken.

De ceremonie werd door hun goede vriend aan elkaar gepraat en een mooie toespraak van de moeder van Jora. Tijdens het feliciteer moment ontroerde me de felicitatie en emotie van de oma van Jora. Het deed me denken aan onze eigen trouwdag waar mijn lieve oma ook zo trots was. Mijn dag eindigde na de groepsfoto’s voordat het diner van start ging. Er stond namelijk geen feestavond op de planning. Zoek je een trouwfotograaf in ‘s-Gravenzande? Ik kom graag met jullie in contact. 

Anouk

trouwfotograaf in 's-gravenzande | trouwen viersprong 's-Gravenzande

Trouwen jullie ook bij viersprong 's-gravenzande?

Ik kom graag meer te weten over jullie dag en invullen en maak graag een vrijblijvende offerte.

Trouwen bij viersprong, trouwfotograaf in 's-gravenzande

Meer stories.

FP Portfolio, Slider 3
lees de 50 beste fotografietips

Sad to see you leave

Ben je nu al uitgekeken? Check ieder geval nog mijn blog met waardevolle tips over de fotografie tijdens jullie trouwdag. 

Auteur foto

Trouwdatum
Checker

Vul jullie trouwdatum in en ontvang snel bericht of ik nog beschikbaar ben. Wees gerust ik zal jullie niet spammen! 

Jullie Trouwdatum
Contact Informatie