Mooi trouwen bij Brasserie Park in Leiden.

juni 30, 2022

Trouwen bij brasserie Park in Leiden, Trouwreportages

Mooi trouwen bij Brasserie Park in Leiden.

juni 30, 2022

TROUWEN BIJ BRASSERIE PARK IN LEIDEN​

Hier startte de dag bij de ouders van Sharon in Leiden waar ook hun dochtertje, haar vriendin, tevens ceremoniemeester, haar schoonzus en nichtje aanwezig waren. Zoals altijd heb ik een weekje voor de bruiloft al contact gehad met Michelle de ceremoniemeester. Hoe zij gedurende de dag alle touwtjes op een prettige manier in handen had, was echt knap. Het bijzondere van deze bruiloft vond ik wel dat Rik en Sharon elkaar pas zouden zien op de trouwlocatie Brasserie Park in Leiden. De huiskamer van Leiderdorp, zo wordt Brasserie Park ook wel liefkozend genoemd. 

Nadat Sharon en haar dochter helemaal klaar waren, kwamen Sharon’s vriendinnen, tevens bruidsmeisjes, om haar op te halen. Een bijzonder moment hoe de vriendinnen dit met elkaar beleefden én wat waren ze allemaal prachtig gekleed. Ik heb dat vaker gezien op bruiloften in Amerika maar hier in Nederland zie je dat niet zoveel. Wellicht een idee als je binnenkort ook gaat trouwen…;-)

En daar stond Rik met hun zoontje op de arm zijn bruid op te wachten. De ceremonie was binnen in de sfeervolle blauwe zaal van Brasserie Park. Na het feliciteer moment volgde de taart. Altijd een fijn moment als er kinderen bij zijn;-) Het viel qua weer die dag niet helemaal mee, dus nog even voordat de buien uitbraken wat groepsfoto’s in de tuin. trouwen bij Brasserie Park in Leiden heeft het allemaal, ook als het wat minder weer is, zijn er voldoende uitwijkmogelijkheden.

Het diner vond dan ook plaats in de sfeervolle serre. Het bruidspaar had voor de kinderen een ballonnen koningin geregeld. Super leuk idee voor als je veel kinderen op je bruiloft hebt. Ook omdat het diner van 18.00 tot 20.00 best een lange zit is. Om 20.00 ging de DJ alvast warm draaien. Ook hier mocht ik tot halverwege het feest vastleggen. De openingsdans, vader- dochterdans en lekker gek doen met vrienden. Naarmate de avond vorderde kwam dit dan ook helemaal tot zijn recht in de foto’s. Het liefst blijf ik dan ook tot het einde van het feest want dat staat garant voor vette spontane beelden waar de emotie van afspat.

De bruiloft van Rick & Sharon was een super fijne dag met lieve mensen en een hele goede ceremoniemeester. @Michelle, ik weet zeker, mocht je een carrière switch overwegen, dan is dit het;-)

Liefs,

Anouk

Trouwen bij Brasserie Park in Leiden | kinderen op je bruiloft

Trouwen jullie ook bij brasserie park in leiden?

Ik kom graag meer te weten over jullie dag en invullen en maak graag een vrijblijvende offerte.

Trouwen bij brasserie Park in Leiden, Trouwreportages

Meer stories.