Bel voor een vrijblijvende afspraak 06 42 15 35 66

Trouwalbums – Handmade Designs


Een herinnering..


..voor het leven 🧡

Trouwalbums

Bij I Shoot Love Bruidsfotografie krijg je standaard een verrassingsalbum geleverd. Ik vind namelijk dat mooie trouwfoto’s getoond moeten worden in een mooi trouwalbum, ook na 30 jaar 😉.
Op die manier kun je gemakkelijk je bruiloft herbeleven. Natuurlijk krijgen jullie de foto’s ook in een online gallery maar juist dat album pak je er zo nu en dan bij om lekker door heen te bladeren.

Het Ontwerp van een volledig trouwalbum

Na de bruiloft ga ik direct met alle foto’s aan de slag. Ik selecteer zorgvuldig de allerbeste. Deze bewerk ik vervolgens na. Een selectie hiervan gebruik ik bij het trouwalbum ontwerp. Mijn ontwerpen kenmerken zich door de frisse en strakke opmaak. Door deze opmaak kunnen jullie optimaal genieten van jullie foto’s, zodat jullie het gevoel hebben dat jullie weer terug zijn op die ene dag. Ik maak voor jullie de eerste opmaak, om er voor te zorgen dat het volledig jullie verhaal is. Na het eerste ontwerp ontvangen jullie een digitale proefdruk waarop jullie een aantal wijzigingen kunnen doorvoeren. Na akkoord gaat het naar de drukker en is het ca. 6-8 weken wachten..

De mogelijkheden zijn oneindig

Mijn trouwalbums bevatten dikke, doorlopende, bladeren, zodat je als het ware ‘in het moment’ op kunt gaan. Ik bied luxe omslagen, talloze opties qua kleuren en eventueel jullie namen op de voorkant aan, om jullie album helemaal te personaliseren. En wil je een kleine versie van je album cadeau geven aan je ouders of beste vriendin, dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

Hartelijke groeten,

 

Enthousiast geworden ? Maak een vrijblijvende afspraak

Contact
 
 
maak een vrijblijvende afspraak

Contact Me


[wpforms id=”2302″]