https://www.ishootlove.nl

Festival Bruiloft Vreemde Vogel Vlaardingen.

De Lier, De vreemde vogel, Festival Bruiloft, Stretch Tent, Trouwfotograaf, Vlaardingen, bruidsfotograaf, trouwen in de natuur, zomerbruiloft

Festival Bruiloft Vreemde Vogel Vlaardingen.

juli 23, 2022

Elvin & Sabrina | Festival bruiloft Vreemde Vogel

Dit was de dag Elvin & Sabrina maar ook van het gezin als geheel. Trouwen met kinderen is zo leuk! De dag startte voor mij bij Elvin in Delft. Bij zijn ouders thuis. Relaxed aankleden met zn zoon en vader. Voor mij een heel leuk moment toen de heren de stropdassen gingen strikken.

Vervolgens zijn we naar Sabrina gegaan die thuis was met de 3 meiden. Mariss Haircreations was bezig met het kapsel van Sabrina. Het firstlook moment was tijdens de ceremonie op de fijne trouwlocatie De Vreemde Vogel in Vlaardingen. Ik kom hier eigenlijk wel meerdere keren per trouwseizoen, zo ook nu weer. Er is altijd een heerlijk festival sfeertje met een hippe tuin waar mooi de trouwceremonie gehouden kan worden. Ook binnen zijn er mogelijkheden maar zeker bij deze locatie wil je eigenlijk gewoon lekker in de natuur trouwen.

Gelukkig zorgde de prachtige zomerdag  ervoor dat er buiten op het ceremonieveld getrouwd kon worden. Er vloeiden gelukstranen er werd enorm gelachen en tijdens het ja-woord was er ook een leuke rol weggelegd voor de kinderen. De borrel en taart volgden op het terras en festival veld. Wow wat een taarten. Bij de Vreemde Vogel kunnen ze dat wel!

Mijn dag als trouwfotograaf stopte na het diner maar uiteraard ging het bruiloftsfeest in Vlaardingen nog even door.

Anouk

Festival Bruiloft | Vreemde Vogel Vlaardingen

Willen jullie binnenkort ook een festival bruiloft organiseren?

Ik kom graag meer te weten over jullie dag en invullen en maak graag een vrijblijvende offerte.

Festival Bruiloft, Stretch Tent, zomerbruiloft

Meer stories.

FP Portfolio, Slider 3
lees de 50 beste fotografietips

Sad to see you leave

Ben je nu al uitgekeken? Check ieder geval nog mijn blog met waardevolle tips over de fotografie tijdens jullie trouwdag. 

Author picture

Trouwdatum
Checker

Vul jullie trouwdatum in en ontvang snel bericht of ik nog beschikbaar ben. Wees gerust ik zal jullie niet spammen! 

Jullie Trouwdatum
Contact Informatie