https://www.ishootlove.nl

Spirit Garden: Waar liefde bloeit en trouwfoto’s verhalen vertellen.

Spirit Garden: Waar liefde bloeit en trouwfoto’s verhalen vertellen.

Sander & Marlène | Trouwen in het Westland

In het hart van het Westland, temidden van weelderige tuinen en bloeiende bloemen, vond de prachtige bruiloft plaats van Sander en Marlène. Een sprookjesachtige dag doordrenkt met liefde, omgeven door de betoverende sfeer van de Bartholomeuskerk in Poeldijk.

Als professioneel trouwfotograaf had ik het voorrecht om dit bijzondere moment in april vast te leggen. De ceremonie in de eeuwenoude katholieke kerk was een serene ervaring, doordrenkt met spiritualiteit en verbondenheid. De architectuur van de Bartholomeuskerk diende als het perfecte decor voor de geloften van Sander en Marlène, terwijl het zachte licht door de gebrandschilderde ramen scheen.

Na de kerkelijke ceremonie brachten we de bruid en bruidegom naar de prachtige Spirit Garden in Maasdijk voor de fotoshoot. De bloeiende planten en kleurrijke bloemen gaven de foto’s een levendige en romantische uitstraling, en het overdekte karakter van de tuin zorgde ervoor dat het weer geen spelbreker kon zijn.

Tijdens een loveshoot bij Spirit Garden komt het Westlandse karakter van de omgeving echt tot leven, waardoor de foto’s een unieke en authentieke uitstraling kregen. Het was een prachtige manier om de liefde tussen Sander en Marlène vast te leggen, omringd door de natuurlijke pracht van hun thuisregio.

Het feestelijke hoogtepunt van de dag vond plaats bij de schaapskooi in Delft, waar het bruidspaar arriveerde in een klassieke auto die hen naar dit pittoreske en historische stukje Delft bracht. 

Het vastleggen van een bruiloft is een kunst op zich, en het inhuren van een professionele fotograaf kan een wereld van verschil maken. Niet alleen zorgen we ervoor dat elk moment prachtig wordt vastgelegd, maar we brengen ook een schat aan ervaring en creativiteit mee, waardoor de herinneringen aan deze speciale dag mooi worden vastgelegd. Van het vastleggen van intieme details tot het vangen van spontane emoties, een professionele fotograaf kan het verschil maken tussen gewone foto’s en ware kunstwerken die de liefde en vreugde van de dag weerspiegelen.

 

Enkele Tips voor het Vastleggen van Jouw Bruiloft:

  1. Kies de Juiste Locatie: Overweeg locaties die passen bij jullie persoonlijkheid en stijl, zoals de romantische Bartholomeuskerk of de betoverende Spirit Garden.

  2. Profiteer van Overdekte Opties: Huur locaties zoals Spirit Garden, waar je niet afhankelijk bent van het weer, voor stressvrije fotoshoots, ongeacht het weer.

  3. Vertrouw op een Professionele Fotograaf: Een ervaren fotograaf kan niet alleen prachtige beelden vastleggen, maar ook advies geven over locaties, belichting en poses om ervoor te zorgen dat jullie dag perfect wordt vastgelegd.

  4. Leg Emoties Vast: Laat de fotograaf de spontane momenten vastleggen die de ware essentie van jullie liefde weerspiegelen, van gelukkige glimlachen tot ontroerde tranen.

  5. Wees Creatief: Sta open voor unieke ideeën en locaties die jullie verhaal echt tot leven brengen, zoals een historische kerk of een schilderachtige tuin.

Mijn benadering als trouwfotograaf gaat verder dan alleen het maken van foto’s; het gaat om het vastleggen van de essentie van jullie liefde. Mijn stijl is ongedwongen, spontaan, en fris. Ik leg niet alleen beelden vast; ik vang de emoties en het verhaal van jullie dag.

Plan een Vrijblijvend Gesprek

Ben je geïnspireerd geraakt door dit liefdesverhaal en wil je jouw eigen unieke momenten laten vastleggen? Laten we samen zitten voor een vrijblijvend online kennismakingsgesprek. Bespreek jullie wensen, ontdek mijn/onze werkwijze, en zet de eerste stap naar het vastleggen van jullie liefdesverhaal.

Hartelijke groet,

Bruidsfotograaf Anouk

Anouk

Trouwen in het Westland | Schaapskooi Delft | Bartholomeuskerk Poeldijk | Spirit Garden Maasdijk

* Onderstaande foto's zijn slechts een selectie uit de totaal opgeleverde gallery

Je hebt iets in mijn werk gezien dat je aanspreekt ...

Laten we dan een vrijblijvende kennismaking via Google Meet inplannen. Ik beantwoord met liefde al jullie vragen en denk graag mee met de invulling van jullie trouwdag.

Meer
Trouwverhalen.

Instagram

Volg mij op Instagram en bekijk mijn recente werk

Pinterest

Volg mij op Pinterest en bekijk mijn recente werk

5/5

“Anouk heeft prachtige, spontane en waardevolle foto’s gemaakt van onze bruiloft. Wij zijn super tevreden met het eind resultaat. Alles was heel netjes geregeld en voorbereid zo wel van tevoren, de dag zelf, als daarna. Anouk is betrouwbaar, professioneel en gezellig. Wij zouden haar zeker aanbevelen als (trouw)fotograaf!”

Tim & Jenny

 

 

De vreemde vogel vlaardingen trouwen

Veelgestelde
vragen.

Wat is je stijl?

Mijn stijl van fotografie is creatief, fris en spontaan op een documentaire wijze. Ik wil jullie verhaal vastleggen zoals het echt was. Storytelling die ook jaren nadien het gevoel van de dag oproepen. Jullie ware karakters, de mensen die je steunden en de manier waarop de dag zich ontvouwde. Ik wil het liefst zo onzichtbaar mogelijk zijn op jullie dag en zo min mogelijk sturen. Ik bedenk voortdurend nieuwe, unieke en creatieve perspectieven. Het eindresultaat zijn tijdloze beelden die voor zich spreken.

Wat krijgen we als we jou boeken?

Allereerst een extra vriendin op jullie bruiloft die toevallig bruidsfotograaf is met ruim 11 jaar ervaring.

Voor jullie bruiloft meerdere (online) contact momenten waarin ik graag meedenk en advies kan geven. Bekijk meer bij mijn werkwijze. Op de dag een trouwfotograaf die niet regisseert en ingrijpt maar gewoon lekker onzichtbaar aanwezig is en de momenten vastlegt zoals ze echt zijn. 

Na de bruiloft natuurlijk spontane foto's, met zorg nabewerkt en in super hoge resolutie. Een vette teaser, een week na de bruiloft die je kan delen met je gasten. Zodra alle foto's zijn nabewerkt, krijgen je toegang tot 'n eigen online gallery waar jullie en je gasten de dag kunnen herbeleven, foto's kunnen downloaden en tot leven kunnen laten komen in museum kwaliteit prints en producten. 

Ik haat het om op de foto te gaan. Waarom zou ik jou daarvoor inhuren?

Mensen zijn getraind om "Cheese" te zeggen als er een camera aan te pas komt. Jak, not my style. Ok, we zijn geen supermodellen die dit dagelijks doen. De meeste mensen hebben er dan ook een hekel aan om op de foto te gaan omdat ze een hekel hebben aan de resultaten. Van die onnatuurlijke huiveringwekkende momenten. Al mijn klanten hebben mij verteld dat ze mij niet hebben opgemerkt op hun trouwdag. Ik word onzichtbaar. De enige keer dat je mijn camera's zult opmerken, is wanneer we groepsfoto's maken (alleen als jullie dat willen). Maar ook dan zorg ik ervoor dat deze leuk, relaxed en absoluut natuurlijk zijn. Met een minimale "cheese" -factor. 

Wanneer ontvangen we de foto's?

Uiteraard werk ik keihard om zo snel mogelijk de foto’s af te hebben. Binnen een week ontvang je ieder geval een vette teaser met enkele hoogpunten in je online gallery. Zie de foto's die uit de camera komen als de pizza margaritha, lekker maar nog niet af 😉 Van alle foto's (op een volledig dag, al gauw zo'n 2000-3000) maak een selectie die ik vervolgens nauwkeurig nabewerk. Hierna zijn het echte calzone's en quattro formaggi's en klaar om te uploaden naar jullie online gallery. Dit hele "bakproces" duurt ongeveer 4-6 weken. 

Hoeveel foto's ontvangen we?

Laten we beginnen met wat je niet krijgt: een paar duizend "zo-zo-middelmatige" foto's. Kwaliteit betekent voor mij een paar honderd "omg-wtf-wow-holy-shit" foto's. Minder is meer. Gemiddeld ontvangen mijn bruidsparen 300 tot 600 afbeeldingen, afhankelijk van de aard van hun bruiloft.

Hoe kunnen we contact opnemen?

Hi, leuk dat je contact wil leggen. Dat is toch het eerste begin om te kijken of er een klik is en we kunnen samenwerken! Wil je een vrijblijvende online kennismaking boeken?

of

Wil je gewoon even weten of ik nog beschikbaar ben of heb je andere vragen? Neem gerust contact op via onderstaande link.

Auteur foto

Trouwdatum
Checker

Vul jullie trouwdatum in en ontvang snel bericht of ik nog beschikbaar ben. Wees gerust ik zal jullie niet spammen! 

Jullie Trouwdatum
Contact Informatie
FP Portfolio, Slider 3
lees de 50 beste fotografietips

Sad to see you leave

Ben je nu al uitgekeken? Check ieder geval nog mijn blog met waardevolle tips over de fotografie tijdens jullie trouwdag.