https://www.ishootlove.nl

Reza & Monique – Trouwlocatie Mijn Torpedoloods Hoek van Holland.

Mijn Torpedoloods Hoek van Holland

Reza & Monique – Trouwlocatie Mijn Torpedoloods Hoek van Holland.

april 22, 2022

Spetterende bruiloft bij Mijn Torpedoloods Hoek van Holland

Na uitstel vanwege Corona was daar eindelijk de dag van dit leuke bruidspaar. En wat een mooie uitziende datum ook;-) een bruiloft bij Mijn Torpedoloods Hoek van Holland.

Mijn dag begon al op tijd in de ochtend bij hun huis in Den Haag. De kapper en visagiste waren al druk aan de slag. Ze wonen in een mooie autentieke woning waar mijn creativiteit van op hol slaat. Terwijl Monique werd opgetut liep tussendoor naar de buren, tevens goede vrienden van het bruidspaar, waar Reza zich ging omkleden. Super handig voor mij om heen en weer te dartelen.

De firstlook vond plaats op het gave dakterras wat uitkijkt over de stad. Daarna vertrokken we richting Monster Strand, het Schelpenpad voor de foto’s. Aansluitend reden we naar de Watertoren in Naaldwijk. Het bruidspaar wilde graag variatie in hun Loveshoot reportage. Natuur en industrieel, een goede combinatie.

Daarna door naar MIJN Torpedoloods in Hoek van Holland. Een fijne trouwlocatie die goed bereikbaar is en niet geheel onbelangrijk; parkeergelegenheid. Langs de Waterweg kwam het bruidspaar aan scheuren met de trouwauto en kon de ceremonie beginnen. Hoe bijzonder is het dat een goede vriendin zich heeft opgeleid om 1 dag trouwambtenaar te zijn.

Het mooie weer wat we tot begin van de middag gehad hadden, veranderde in een frisse zeewind waar door de Bruidstaart en borrel naar binnen werd verhuisd.

Na de borrel, vlak voor het diner, was er wat tijd ingepland om groepsfoto’s te maken.

Daarna volgde het diner. Ook een mooi onderdeel van een trouwdag om hier bij aanwezig te zijn. De sfeer, aankleding van de tafel en de speeches zijn achteraf voor het bruidspaar heel waardevol. En dan een van mijn favoriete onderdeel van de dag; het feest in MIJN Torpedoloods. Het bruidspaar koos er voor om entree te maken en meteen die dansvloer op de knallen. De DJ ging meteen los en later ook nog een Saxofonist op het podium. Echt top hoe Reza en Monique hun feest voor ogen hadden. ‘We willen geen felicitatie rijtje, maar we spreken gedurende de avond onze gasten wel’. Voor de fotografie ook heel waardevol dat ze mij geboekt hebben tot halverwege de feestavond.

Na een lange dag en een berg fotomateriaal zat mijn dag er om 23.00 uur op.

Anouk

Mijn torpedoloods Hoek van holland trouwen

Trouwen jullie ook bij Mijn Torpedoloods Hoek van Holland?

Ik kom graag meer te weten over jullie dag en invullen en maak graag een vrijblijvende offerte.

Mijn Torpedoloods Hoek van Holland

Meer stories.

FP Portfolio, Slider 3
lees de 50 beste fotografietips

Sad to see you leave

Ben je nu al uitgekeken? Check ieder geval nog mijn blog met waardevolle tips over de fotografie tijdens jullie trouwdag. 

Author picture

Trouwdatum
Checker

Vul jullie trouwdatum in en ontvang snel bericht of ik nog beschikbaar ben. Wees gerust ik zal jullie niet spammen! 

Jullie Trouwdatum
Contact Informatie