Bel voor een vrijblijvende afspraak 06 42 15 35 66

Nieuws uit de Bruidsfotografie

 

From the blog

Lees hier het laatste nieuws op het gebied van bruidsfotografie, de voorbereidingen, tips voor jullie bruiloft of ander relevant nieuws. Als bruidsfotograaf maak ik uiteraard heel veel bruiloften mee en volg zo de laatste trends. Niet alleen op fotografie maar ook op de styling, het programma van de dag en vernieuwde originele elementen die de dag jullie dag maakt.

Tijdens een kennismakingsgesprek kan ik jullie daar uiteraard veel meer over vertellen. Kijk ook eens op mijn pinterest pagina waar ik veel verschillende ideeรซn๐Ÿ’ก hebt verzameld naar momenten op een trouwdag.

ย Kijk hier ook eens hoe anderen mijn aanwezigheid hebben ervaren.

 
 

Wat anderen vinden..

 • Hoera, wij zijn getrouwd! Wat hebben we genoten van de dag, het was รณnze dag! Dankzij Anouk beleven we iedere keer weer de dag opnieuw. Het boek is echt schitterend geworden, we krijgen er veel complimenten over ๐Ÿ™‚ Anouk heeft ons ook goed geadviseerd tijdens het kennismakingsgesprek. We wilden een fotoshoot maar we waren bang dat we te kort tijd daarvoor zouden hebben. We zijn even naar het park gereden daar ongeveer een half uur geweest (ging echt heel relaxed en was totaal niet gehaast) zodat onze daggasten bij ons thuis konden verzamelen. Bedankt voor alles, Anouk
  Jasper & Remi
  Jasper & Remi
 • Op 4 november zijn we getrouwd. We zijn blij dat onze keuze op Anouk is gevallen, haar natuurlijke manier van fotograferen sprak ons erg aan.ย Je hoort soms wel eens dat een fotograaf "storend" aanwezig is op je bruiloft, bij Anouk was dit absoluut niet het geval, ze voelt je wensen goed aan en springt flexibel met de situaties mee, waardoor ze voor ons zeer kostbare foto's heeft geschoten.ย Dankzij haar kunnen we deze dag met veel genot herbeleven.
  Vincent & Claudette
  Vincent & Claudette
 • Hoi Anouk, wat een supergave foto's, en helemaal in de stijl waarvoor we juist voor jou hadden gekozen. Helemaal top. En ook leuk om te lezen dat zelfs de fotograaf zich deze dag goed heeft kunnen vermaken.
  Stefan & Lovely
  Stefan & Lovely
 • Ha Anouk, We vonden het echt super dat jij onze fotograaf was! Je hebt prachtige foto's gemaakt, voor een ongedwongen sfeer gezorgd tijdens de fotoshoot, heel subtiel toch alle belangrijke momenten vastgelegd. We hebben enorm genoten van deze dag en dat komt goed terug op de foto's. Veel dank!
  Bas & Jorieke
  Bas & Jorieke
 • Wij vonden het ook erg fijn dat je er was. Je bent een gezellige dame om erbij te hebben! Als we nu de foto's terug zien, hebben we bij veel foto's echt het idee dat we je op dat moment niet gezien hebben. Dat is fijn. Het geeft aan dat je discreet bent"
  Martin & Cisca
  Martin & Cisca