From the blog.

Lees hier het laatste nieuws op het gebied van bruidsfotografie, de voorbereidingen, tips voor jullie bruiloft of ander relevant nieuws. Als bruidsfotograaf maak ik uiteraard heel veel bruiloften mee en volg zo de laatste trends. Niet alleen op fotografie maar ook op de styling, het programma van de dag en vernieuwde originele elementen die de dag jullie dag maakt.

Tijdens een kennismakingsgesprek kan ik jullie daar uiteraard veel meer over vertellen. Kijk ook eens op mijn pinterest pagina waar ik veel verschillende ideeën💡 hebt verzameld naar momenten op een trouwdag.

 Kijk hier ook eens hoe anderen mijn aanwezigheid hebben ervaren.

 

Handtekening website
Laad meer

Discrete fotografie.

Als fotograaf ben ik afhankelijk van mijn beelden en laat ik deze graag aan mijn toekomstige klanten zien. Daarom heb ik in mijn voorwaarden staan dat ik de beelden mag gebruiken voor portfolio etc. Bij afscheidsfotografie ligt dit gevoelig en daarom maak ik altijd personen onherkenbaar als ik beelden gebruik op bijvoorbeeld mijn website. Zo krijg je toch een goed beeld van mijn werk zonder inbreuk op de privacy. Ik gebruik nimmer confronterende beelden zoals foto’s van de overledene.