https://www.ishootlove.nl

Trouwalbums – Handmade Designs.

Trouwalbums – Handmade Designs.

TROUWALBUMS.

HANDMADE DESIGNS


Bij I Shoot Love Bruidsfotografie krijg je standaard een verrassingsalbum geleverd. Ik vind namelijk dat mooie trouwfoto’s getoond moeten worden in een mooi trouwalbum, ook na 30 jaar 😉.
Op die manier kun je gemakkelijk je bruiloft herbeleven. Natuurlijk krijgen jullie de foto’s ook in een online gallery maar juist dat album pak je er zo nu en dan bij om lekker door heen te bladeren.

HET ONTWERP VAN EEN VOLLEDIG TROUWALBUM
Na de bruiloft ga ik direct met alle foto’s aan de slag. Ik selecteer zorgvuldig de allerbeste. Deze bewerk ik vervolgens na. Een selectie hiervan gebruik ik bij het trouwalbum ontwerp. Mijn ontwerpen kenmerken zich door de frisse en strakke opmaak. Door deze opmaak kunnen jullie optimaal genieten van jullie foto’s, zodat jullie het gevoel hebben dat jullie weer terug zijn op die ene dag. Ik maak voor jullie de eerste opmaak, om er voor te zorgen dat het volledig jullie verhaal is. Na het eerste ontwerp ontvangen jullie een digitale proefdruk waarop jullie een aantal wijzigingen kunnen doorvoeren. Na akkoord gaat het naar de drukker en is het ca. 6-8 weken wachten..

DE MOGELIJKHEDEN ZIJN ONEINDIG
Mijn trouwalbums bevatten dikke, doorlopende, bladeren, zodat je als het ware ‘in het moment’ op kunt gaan. Ik bied luxe omslagen, talloze opties qua kleuren en eventueel jullie namen op de voorkant aan, om jullie album helemaal te personaliseren. En wil je een kleine versie van je album cadeau geven aan je ouders of beste vriendin, dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

Trouwalbum Brochure >>

trouwalbums, trouwalbum

Heb jij ook zo veel foto's op 'n harddisk staan?

Een trouwalbum is een tastbare herinnering voor het leven!

Laat die digitale bestanden tot leven komen!

Wat is er altijd ingebegrepen?

Omdat ik het belangrijk vind dat foto’s niet in een digitale lade verdwijnen, ontvang je bij mij altijd een persoonlijk door mij gemaakt kwaliteitsalbum met nabewerkte foto’s erin verwerkt. Op deze manier kan je jullie bruiloft telkens herbeleven, even pauzeren en genieten van elk afzonderlijk moment. Dit in plaats van eindeloos door foto’s online te scrollen 😉

Hiernaast kan je ook investeren in het upgraden van dit album. Lees in deze brochure de mogelijkheden en prijzen. Op deze wijze is er voor elk budget een blijvende herinnering mogelijk.

  • Een luxe linnen mini album
  • Een verrassingsontwerp van 6 spreads (12 pagina's)
  • Layflat Pagina's
  • Professionele kwaliteit
  • Optioneel kan je het verrassingsalbum upgraden naar een volledig trouwalbum

Het ontwerp.

Na de bruiloft
Handmade with love
Na de bruiloft ligt mijn eerste focus op het selecteren en nabewerken van al jullie trouwfoto's. Zodra deze gereed zijn, ga ik jullie online gallery inrichten.
Na de bruiloft
Een album offerte
Zodra de online gallery is ingericht en jullie alle foto's hebben kunnen zien, ontvang je van mij een offerte voor een volledig trouwalbum. Je hebt dan de keuze om het verrassingsalbum te upgraden naar een volledig trouwalbum. Beide zijn door mij persoonlijk ontworpen waarbij het verrassingsalbum een samenvatting van de dag is en een volledig trouwalbum geeft een compleet beeld van jullie trouwdag met veel meer foto's. Ook kan je deze albums naar wens samenstellen (grootte, kaftkleur/materiaal en incl. 1 revisieronde) en 50 beelden door jullie te selecteren die er sowieso in komen.

Het kan ook zijn dat jullie voor de bruiloft al een keuze hebben gemaakt voor een trouwalbum. In dat geval kan ik direct aan de slag!
Verrassing of Custom Made?
Willen jullie het houden bij een verrassingsalbum of kies je voor een upgrade. Geen upgrade? dan ga ik door met het ontwerpen van het verrassingsalbum. Deze krijgen jullie pas te zien als het gedrukt is want het is tenslotte een verrassing.

Wel een upgrade? Dan maak je je keuze in de offerte voor de maat, kaft, kleur etc. en ga ik voor jullie aan de slag.
Trouwalbum selectie, favorieten
Pick your favorites
Bij het custom made trouwalbum hebben jullie de mogelijkheid om 50 beelden in de online gallery een hartje te geven. Deze neem ik sowieso mee in het ontwerp.
trouwalbum ontwerp
Het eerste ontwerp
Jullie ontvangen zo snel mogelijk een eerste ontwerp via mijn online trouwalbum systeem. Hier kan je goed zien hoe het album eruit komt te zien. Geef je comments door via de cloudproofing en ik ga deze wijzigingen doorvoeren. Dat kunnen foto wijzigingen zijn maar ook bv het ontwerp.
Het definitieve ontwerp
Na de wijzigingen ontvangen jullie weer een link naar het ontwerp. Deze loop je nog eenmaal door en na jullie goedkeuring gaat het trouwalbum ontwerp naar de drukker.
trouwalbums
4-6 weken na goedkeuring
Het trouwalbum
Afhankelijk van de drukte bij de drukker, ontvangen jullie binnen 4-6 weken het trouwalbum in huis en heb je een blijvende en tastbare herinnering van de fantastische dag!
4-6 weken na goedkeuring

Wil je meer informatie of gewoon weten of jullie trouwdatum nog beschikbaar is? Vul dan onderstaande gegevens in en je krijgt binnen 24 uur antwoord

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Discrete fotografie.

Als fotograaf ben ik afhankelijk van mijn beelden en laat ik deze graag aan mijn toekomstige klanten zien. Daarom heb ik in mijn voorwaarden staan dat ik de beelden mag gebruiken voor portfolio etc. Bij afscheidsfotografie ligt dit gevoelig en daarom maak ik altijd personen onherkenbaar als ik beelden gebruik op bijvoorbeeld mijn website. Zo krijg je toch een goed beeld van mijn werk zonder inbreuk op de privacy. Ik gebruik nimmer confronterende beelden zoals foto’s van de overledene. 

Author picture

Trouwdatum
Checker

Vul jullie trouwdatum in en ontvang snel bericht of ik nog beschikbaar ben. Wees gerust ik zal jullie niet spammen! 

Jullie Trouwdatum
Contact Informatie