Bel voor een vrijblijvende afspraak 06 42153566

I Shoot Love Bruidsfotografie

Wat anderen zeggen...

 

Referenties

Natuurlijk is het belangrijk wat anderen zeggen over mijn werkwijze, fotografie-stijl en aanwezigheid tijdens jullie trouwdag. Na elke bruiloft vraag ik het bruidspaar om hun mening en mogelijke verbeterpunten. Uiteraard neem ik deze 1op1 over op mijn website.

Referenties 👍 en beelden 📷 zijn voor mij als fotograaf belangrijk om aan anderen te kunnen tonen. Tenslotte maak je op basis hiervan, een kennismakingsafspraak en offerte een keuze voor een fotograaf. Hieronder lees je de ervaringen van een aantal bruidsparen.

Hartelijke groeten,

 
Henk & Vera
“Anouk is meer dan een fotograaf alleen. De dag prachtig vastgelegd, zonder dat het ons opgevallen is. Van begin tot eind, professioneel en perfect. Ze vertelt met haar fotoboek een verhaal, waarmee wij de dag nog lang kunnen herbeleven”Succes verder met I Shoot Love!Groetjes Henk en Vera

Henk & Vera
-
De Lier
Rick & Evelien
Het zoeken naar een geschikte fotograaf voor ons huwelijk was niet heel moeilijk, wij hebben het geluk gehad dat wij jou al in actie hadden gezien bij de bruiloft van Coen & Mirjam. Wat een gave en spontane foto's maakt Anouk dachten wij toen. Vanaf de eerste afspraak ben je duidelijk, kom je met creatieve ideeën, denk je goed mee over de locaties en is het ook gewoon erg gezellig! Op de dag zelf waren wij jou en de camera al na 2 minuten volledig vergeten, dit is wat ons betreft het grootste compliment. Het resultaat mag er wezen, wat zijn wij daar blij mee! Ook de teaser die wij drie dagen na de bruiloft van jou kregen werd elke dag van onze huwelijksreis weer bekeken! Wat gaaf om zo snel na de bruiloft al wat foto's te zien! Anouk, nogmaals super bedankt voor het maken van onze mooiste herinneringen op papier!

Rick & Evelien
-
Maasland
Niels & Nathalie
Tijdens onze eerste ontmoeting met Anouk voelde wij gelijk al een vertrouwde klik met haar. Ze is - net zoals zij met haar foto's wil doorvertalen - lekker spontaan! Geen opgedrongen fotograaf die het allemaal al heeft uitgevonden, maar een nieuwsgierig persoon die samen met het bruidspaar opzoek gaat om alles uit de kan te halen en daarmee op een unieke wijze deze bijzondere dag probeert vast te leggen. Werkelijk niks is te gek!Ook de emoties probeert zij haarfijn op de lens vast te leggen wat echt hele mooie beelden oplevert. Anouk is een ervaren fotografe met als bijkomend voordeel dat je hierdoor nauwelijks in de gaten hebt dat ze heel de dag bij je in de buurt is. Na de bruiloft ging ze direct aan de slag en binnen een paar dagen waren de eerste foto's al beschikbaar in een fotoslideshow! Het fotoboek had zij ook al snel in concept. Wij hebben gekozen voor een vintage fotoalbum met een mooie linnen kaft waarin onze namen gedrukt zijn, echt super gaaf! Voor onze ouders hadden we fotoboxen met dikke fotokaarten besteld, wat overigens echt een aanrader is!! Geen minialbum dat na verloop van tijd in de kast verdwijnt, maar stoere fotokaarten die zij overal in huis kunnen neerzetten en op z'n tijd kunnen afwisselen! We hebben hierop erge leuke reacties ontvangen! Het fotoalbum sluit echt helemaal aan op onze bruiloft. Het is uniek, een tikkeltje eigenwijs, vintage en het allerbelangrijkst: spontaan! Wij zijn dan ook meer dan tevreden over het afgeleverde werk van Anouk. Zij is misschien niet de allergoedkoopste fotografe, maar je krijgt echt waard voor je geld! Ze stelt erg hoge eisen aan zichzelf wat je ook echt terug kan zien in haar werk. Wij willen je nogmaals bedanken Anouk, het was - mede door jou - echt een topdag waar we met een grote glimlach op terug kunnen kijken! Wij hopen dat er nog maar veel mooie opdrachten voor je volgen!

Niels & Nathalie
Westland
Eelco & Femke
Anouk heeft wat ons betreft topwerk geleverd! Ze heeft onze huwelijksdag precies in beeld gebracht zoals wij ’m beleefd hebben, zonder dat we tijdens de dag zelf hebben gemerkt dat zij zo intensief aan het werk was. Spontane en ongedwongen beelden met oog voor mensen, emoties, interactie en detail. Op het juiste moment geschoten. En ze heeft bewezen (zoals ze vooraf aangaf) dat je niet een sessie van een paar uur nodig hebt (dat wilden wij ook niet) om de meest mooie beelden van het bruidspaar te krijgen. Integendeel: tijdens onze wandeling van het stadhuis in Delft naar de boot die ons en ons gezelschap naar de feestlocatie bracht, heeft ze ‘en passant’ een erg leuke serie geschoten. Uiteindelijk heeft Anouk alles in een schitterend en sprankelend album gegoten (het vintage-album is absoluut een aanrader!) dat in chronologische volgorde een totaalbeeld geeft van onze huwelijksdag. Een zeer dierbaar herinneringsdocument dat we zullen koesteren en waarmee we de dag ongetwijfeld nog vele malen met een trots gevoel zullen herbeleven.

Eelco & Femke
Martin & Cisca
"Wij vonden het ook erg fijn dat je er was. Je bent een gezellige dame om erbij te hebben! Als we nu de foto's terug zien, hebben we bij veel foto's echt het idee dat we je op dat moment niet gezien hebben. Dat is fijn. Het geeft aan dat je discreet bent"

Martin & Cisca
-
Delft
Roy & Cynthia
Onze trouwdag met Anouk was geweldig. Als we nu kijken naar onze foto’s beleven we onze droomdag voor de tweede keer. Anouk stelt je op je gemak en weet precies wat ze moet doen om een mooie foto neer te zetten. Ook tijdens de voorbereiding kwam Anouk op bezoek om alles uit te leggen en de mogelijkheden te bespreken. Het waren hele fijne gesprekken. Leuke kaartjes in de brievenbus gehad en daardoor kregen we gelijk kriebels voor onze dag. De kwaliteit is zeer goed bij I shoot love!!! Zeker aan te raden.
Liefs
Roy en Cynthia


Roy & Cynthia
-
Westland
Laurens & Thea
Wat zijn wij blij dat Anouk onze fotograaf was op deze geweldige dag. Anouk had zo goed geluisterd naar wat we wilden! Haar foto's geven een perfect beeld over hoe onze dag was. Maar ook na de dag was het fijn om met Anouk te maken te hebben: Een week na onze bruiloft hadden we al een leuke preview in de vorm van een mooi filmpje en de foto's en het fotoboek kregen we heel vlot. Elke keer als we iets kregen was het met zoveel aandacht en zorg aangekleed. Nogmaals bedankt voor je prachtige werk.
Laurens en Thea.


Laurens & Thea
-
Westland
 

Enthousiast geworden? Maak een afspraak voor vrijblijvend kennismakingsgesprek

Contact Me
 

Maak een vrijblijvende afspraak!

Is jullie Trouwdatum nog beschikbaar?

Vul je gegevens in en we maken zo snel mogelijk een kennismakingsafspraak
Hierin nemen we jullie trouwdag door en bespreken we de mogelijkheden v.w.b. de fotografie. Uiteraard ontvangen jullie daarna een vrijblijvende offerte op maat.

Jullie informatie zal nooit gedeeld worden met derden.