https://www.ishootlove.nl

De vreemde vogel Vlaardingen trouwen.

De vreemde vogel vlaardingen trouwen

De vreemde vogel Vlaardingen trouwen.

oktober 22, 2022

Rob & Monique trouwen bij de vreemde vogel in vlaardingen

22 oktober 2022, Niet alleen een mooie trouwdatum, maar ook nog eens een prachtige Herfstbruiloft. Zo een die je je voorstelt wanneer je in de Herfst trouwt. De trouwlocatie waar ik dit seizoen het meest te vinden was; De Vreemde Vogel Vlaardingen.

Mijn dag startte op de locatie zelf. Alle voorbereidingen wilden ze niet vast gelegd hebben, maar doordat ik altijd ruim op tijd aanwezig ben, heb ik nog net mooie beelden gemaakt toen Monique de laatste puntjes op de ‘i’ zette. Rob arriveerde kort daarna met hun zoon waarna het firstlook moment volgde. 

Samen met het gezin maakten we wat foto’s en al gauw was het tijd voor de ceremonie. Wat een gezelligheid en fijne sfeer. Het weer liet het toe om de taart en toost op het Festivalterrein te laten plaatsvinden. 

Mooie en hilarische woorden tijdens de speeches, I love it! Wat een ongedwongen sfeer. Op het terras konden de kinderen pizza bakken en het buffet werd door het bruidspaar geopend. Bij de vreemde vogel vlaardingen trouwen is echt een aanrader! Ook in de herfst..

Anouk

De Vreemde Vogel Vlaardingen Trouwen

Trouwen jullie ook bij de vreemde vogel ?

Ik kom graag meer te weten over jullie dag en invullen en maak graag een vrijblijvende offerte.

De vreemde vogel vlaardingen trouwen

Meer stories.

FP Portfolio, Slider 3
lees de 50 beste fotografietips

Sad to see you leave

Ben je nu al uitgekeken? Check ieder geval nog mijn blog met waardevolle tips over de fotografie tijdens jullie trouwdag. 

Author picture

Trouwdatum
Checker

Vul jullie trouwdatum in en ontvang snel bericht of ik nog beschikbaar ben. Wees gerust ik zal jullie niet spammen! 

Jullie Trouwdatum
Contact Informatie