Datum

Corona | COVID & trouwen

2018, Bruid, Bruidegom, Bruidsfotografie, Corona, De Viersprong, Huwelijk, I Shoot Love Bruidsfotografie, Trouwen, Trouwreportages, Westland, bruiloft, covid, trouwen in 's-gravenzande, website

Helaas hebben we ook nu nog met Corona en COVID te maken. Indien jullie van plan zijn te gaan trouwen en nog op zoek zijn naar een flexibele trouwfotograaf, lees dan snel verder.

Bruidsfotografie in tijde van corona

Gedurende 2022-2023 geef ik als bruidsfotograaf de COVID garantie 🦠 af. Dit betekent dat jullie kosteloos kunnen omboeken naar een andere trouwdatum als er op jullie oorspronkelijke trouwdag beperkende overheidsmaatregelen gelden vanwege corona. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om jullie bruiloft wel door te laten gaan. In 2020 & 2021 heb ik nog veel intieme bruiloften mogen vastleggen en ik verzeker je, fotogeniek is het nog altijd.

Natuurlijk begrijp ik goed als je toch een bruiloft wilt met alles er op en eraan, een groot spetterend feest, een kerk vol met alle mensen die jullie lief hebben. Aangezien het waarschijnlijk nog tot ver in september gaat duren dat iedereen gevaccineerd is, blijft het dus onzeker in welke vorm je je trouwdag kan laten doorgaan.

Reserveer mij als jullie trouwfotograaf en je krijgt naast mooie documentaire frisse trouwfoto’s, maximale flexibiliteit! Ik ga graag met jullie in gesprek wat ik kan betekenen voor jullie mooiste dag en uiteraard bespreken we dan de alternatieven voor als het toch anders loopt.

Veelgestelde
vragen

Wat is je stijl?

Mijn stijl van fotografie is creatief, fris en spontaan op een documentaire wijze. Ik wil jullie verhaal vastleggen zoals het echt was. Storytelling die ook jaren nadien het gevoel van de dag oproepen. Jullie ware karakters, de mensen die je steunden en de manier waarop de dag zich ontvouwde. Ik wil het liefst zo onzichtbaar mogelijk zijn op jullie dag en zo min mogelijk sturen. Ik bedenk voortdurend nieuwe, unieke en creatieve perspectieven. Het eindresultaat zijn tijdloze beelden die voor zich spreken.

Wat krijgen we als we jou boeken?

Allereerst een extra vriendin op jullie bruiloft die toevallig bruidsfotograaf is met ruim 11 jaar ervaring.

Voor jullie bruiloft meerdere (online) contact momenten waarin ik graag meedenk en advies kan geven. Bekijk meer bij mijn werkwijze. Op de dag een trouwfotograaf die niet regisseert en ingrijpt maar gewoon lekker onzichtbaar aanwezig is en de momenten vastlegt zoals ze echt zijn. 

Na de bruiloft natuurlijk spontane foto's, met zorg nabewerkt en in super hoge resolutie. Een vette teaser, een week na de bruiloft die je kan delen met je gasten. Zodra alle foto's zijn nabewerkt, krijgen je toegang tot 'n eigen online gallery waar jullie en je gasten de dag kunnen herbeleven, foto's kunnen downloaden en tot leven kunnen laten komen in museum kwaliteit prints en producten. 

Ik haat het om op de foto te gaan. Waarom zou ik jou daarvoor inhuren?

Mensen zijn getraind om "Cheese" te zeggen als er een camera aan te pas komt. Jak, not my style. Ok, we zijn geen supermodellen die dit dagelijks doen. De meeste mensen hebben er dan ook een hekel aan om op de foto te gaan omdat ze een hekel hebben aan de resultaten. Van die onnatuurlijke huiveringwekkende momenten. Al mijn klanten hebben mij verteld dat ze mij niet hebben opgemerkt op hun trouwdag. Ik word onzichtbaar. De enige keer dat je mijn camera's zult opmerken, is wanneer we groepsfoto's maken (alleen als jullie dat willen). Maar ook dan zorg ik ervoor dat deze leuk, relaxed en absoluut natuurlijk zijn. Met een minimale "cheese" -factor. 

Wanneer ontvangen we de foto's?

Uiteraard werk ik keihard om zo snel mogelijk de foto’s af te hebben. Binnen een week ontvang je ieder geval een vette teaser met enkele hoogpunten in je online gallery. Zie de foto's die uit de camera komen als de pizza margaritha, lekker maar nog niet af 😉 Van alle foto's (op een volledig dag, al gauw zo'n 2000-3000) maak een selectie die ik vervolgens nauwkeurig nabewerk. Hierna zijn het echte calzone's en quattro formaggi's en klaar om te uploaden naar jullie online gallery. Dit hele "bakproces" duurt ongeveer 4-6 weken. 

Hoeveel foto's ontvangen we?

Laten we beginnen met wat je niet krijgt: een paar duizend "zo-zo-middelmatige" foto's. Kwaliteit betekent voor mij een paar honderd "omg-wtf-wow-holy-shit" foto's. Minder is meer. Gemiddeld ontvangen mijn bruidsparen 500 tot 1000 afbeeldingen, afhankelijk van de aard van hun bruiloft.

Meer
artikelen.

Corona, covid en trouwen bruidsfotograaf
Covid

COVID & Trouwen

Corona | COVID & trouwen Helaas hebben we ook nu nog met Corona en COVID te maken. Indien jullie van plan zijn te gaan trouwen

Lees meer »