https://www.ishootlove.nl

How to become a beautiful bride? 👰🏼 Bruidsmode en meer...

Bruidsfotografie, Bruidskleding

How to become a beautiful bride? 👰🏼 Bruidsmode en meer...

januari 15, 2020

Onlangs was ik te gast bij de mooie aanwinst van het winkelaanbod in Naaldwijk;  Lets Shine bruidsmode. Het was een zeer exclusieve avond voor aanstaande bruiden. Het thema was ‘How to become a beautiful bride’. Zo’n 10 bruiden konden lekker achterover leunen en genieten van een modeshow en luisteren wat er zoal komt kijken bij het organiseren van je bruiloft.

Cynthia Veenman | Let’s Shine Bruidsmode is niet alleen eigenaresse van de prachtige bruidsjurken winkel, maar zij verzorgt ook het haar en make-up 💅 van bruiden. Een totaalplaatje dus. Zij kan als geen ander je voorzien van eerlijk en juist advies als het nou gaat om een trouwjurk of het haar/make-up.

Op zoek naar ontspanning ? 🧘‍♀️

Ben je opzoek naar ontspanning voorafgaand aan je bruiloft of juist daarna 😜 Dan is Reset Spa dé plek! Naast luxe privé sauna ruimtes, beschikken zij ook over floating cabines. Het is een beleving en dat in hartje Naaldwijk. 💡 leuk met je vriendinnen.

Wat te doen met de kinderen 🚸 tijdens de bruiloft?

Veel kids op je bruiloft? Natuurlijk gezellig maar je wilt vast niet dat ze volledig de aandacht opeisen van jouw bruiloftsgasten. Jullie zijn tenslotte het middelpunt 🎯! Dan moet je Nanny’s on Tour hebben. Hun professionele aanpak zorgt voor een zorgeloze bruiloft waarbij de kinderen ook een superleuke dag hebben.

Bloemwerk 🌸 en styling van je bruiloft

De aankleding/ styling van je bruiloft geeft zoveel meer sfeer. Denk aan een mooi bloem prieel tijdens de ceremonie, maar ook een mooi gedekte tafel tijdens het diner waarin o.a. het bloemwerk zorgt voor een fijne sfeer. Hilde Kortekaas van t Bloemeke en Belevenis op je bruiloft kan je er alles over vertellen.

Diamonds 💎 are forever

De ringen zijn de bezegeling van jullie liefde. Het krijgt een extra dimensie als deze speciaal op jullie wensen zijn ontworpen. Een unieke set trouwringen! Of een samensmelting van gouden sieraden van familieleden maakt het nóg persoonlijker en uniek! Goudsmit Monique ’t Hoen ontwerpt en maakt het met liefde voor jullie.

Trouwfotografie 📸

Ook ik mocht daar met andere trouwleveranciers vertellen over mijn passie bruidsfotografie. Hier een aantal belangrijke tips voor je trouwfoto’s

4 Belangrijke tips voor je trouwfoto’s

leestijd 3 minuten

Ook in de fotografie zijn er trends

Het fotograferen vanuit verschillende perspectieven; zoals fotograferen met een second shooter, en het inzetten van een drone. Daarnaast zie je stromingen van hele lichte fotografie naar weer heel contrastrijk. Net als in de mode zie je met de jaren trends gaan en weer terug komen.

Hoe kies je een goede bruidsfotograaf?

De stijl moet je aanspreken. Dit houdt in; de manier van fotograferen; is het romantisch dus meer geënsceneerd of juist journalistiek. Kijk ook naar de nabewerking. Mijn stijl is documentair en kleurrijk.  Doordat bruidsparen op de website kijken, krijgen ze al een aardige indruk hiervan. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kijken we samen wat ik qua fotografie voor hen kan betekenen. Ook neem ik dan diverse trouwalbums mee om nog een betere indruk te krijgen van mijn fotografie stijl. Daarnaast is het ook belangrijk dat er een klik is. Ik ben immers getuige van een van de mooiste dagen van hun leven.

Waarom toch niet die oom met mooie camera?

Het is een ervaringsvak. Een fotograaf is heel gefocust en zorgt dat je op het juiste moment op de juiste plek bent. Ik heb de hele dag een sensor om vast te stellen hoe de mensen de dag beleven en dat leg ik vast met m’n camera. Voor jullie zijn dit momenten die je niet allemaal mee krijgt op zo’n dag.

De momenten zijn maar split second. Doordat ik met 2 camera’s werk waar verschillende lichtsterke lenzen op zitten, ben ik snel en voorbereid.

Daarnaast vind ik het persoonlijk leuk om met jullie mee te denken als je vragen hebt bij de voorbereidingen. Ik bel ook altijd met de ceremoniemeester voor die dag, of er b.v. dingen zijn die voor mij handig zijn om te weten zoals verrassingen of vuurwerk zodat ik de juiste apparatuur paraat heb. Maar ik zorg ook dat ik precies weet wie de belangrijke personen zijn van het bruidspaar; ouders, getuigen, opa’s oma’s broers/zussen met partners en kinderen. Daarmee zorg je voor de juiste balans van de reportage.

Oja ik ben een freak als het gaat om Back-ups opslaan etc. Want die verantwoordelijkheid voel ik elke bruiloft. ISL Jaaroverzicht 2019

Wat kost een trouwreportage?

Dat is erg afhankelijk van wat je wilt. Het is grotendeels afhankelijk van het aantal uren en of je een trouwalbum wilt, wat ik altijd adviseer om te doen. Het is namelijk zonde als deze mooie herinnering op een usb stick blijft staan.

De gave trouwauto moet je helaas weer inleveren, de bruidstaart is na een uurtje op en de feestavond vliegt voorbij. Maar gelukkig heb je dan de foto’s nog. Deze dag doen jullie nooit meer over. Een blijvende tastbare herinnering om telkens opnieuw te beleven.

Investeren in een goede professionele fotograaf met de juiste apparatuur en ervaring is essentieel. Want jullie hebben met zorg en aandacht je dag samengesteld dus waarom zou je dat dan ook niet met diezelfde zorg en aandacht vast laten leggen.

Foto’s worden tenslotte nog mooier en waardevoller naar mate de tijd verstrijkt. Mocht je nog geen fotograaf hebben, bel of mail mij gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik zorg voor wat lekkers bij de koffie/borrel.

Een kleine impressie van de avond

I Capture 📸 happiness 🧡

[tg_masonry_gallery gallery_id=”3098″ layout=”wide” columns=”3″]

Deze avond is mede mogelijk gemaakt door:

Meer stories.

FP Portfolio, Slider 3
lees de 50 beste fotografietips

Sad to see you leave

Ben je nu al uitgekeken? Check ieder geval nog mijn blog met waardevolle tips over de fotografie tijdens jullie trouwdag. 

Auteur foto

Trouwdatum
Checker

Vul jullie trouwdatum in en ontvang snel bericht of ik nog beschikbaar ben. Wees gerust ik zal jullie niet spammen! 

Jullie Trouwdatum
Contact Informatie