https://www.ishootlove.nl

Bruidsfotografie Beneden Sas – De Heen.

Bruidsfotografie Beneden Sas

Bruidsfotografie Beneden Sas – De Heen.

juni 25, 2022

Arthur & Sofia
kleurrijke Bruidsfotografie
Beneden Sas - de heen

Extra vroeg uit de veren voor mij. Met zo’n 1,5 uur reistijd, bouw ik best marge in want je wilt niet te laat komen. Nadat ik was aankomen, ging ik heel nostalgisch met een mini pondje het water over en kwam bij de trouwlocatie Benedensas in de Heen. Het bruidspaar en hun naasten vrienden en familie hadden al overnacht in Benedensas. De kinderen waren al in de weer met het pondje wat mij makkelijk naar de overkant bracht;-)

In een grote oude boerderij elk in een afzonderlijke kamer waren Arthur en Sofia. Heel handig om rond te lopen in het huis en de verschillende gebeurtenissen vast te leggen.

Na het firstlook moment gingen we met hun 2 kinderen in de nabij gelegen natuurgebied de Dintelse Gorzen Super gaaf hoog gras en doordat de zon al goed hoog stond, gaf het gras meteen al een mooie gouden glas. Het eerste gedeelte van de Loveshoot waren de twee kinderen er bij en later ging ik samen met het bruidspaar nog even door. De natuur, de liefde, het geluk, het mooi weer; alles klopte.

De ceremonie vond plaats onder de meest grote wilg die ik ooit gezien had. Wat een mooi ceremonieveld. Blijkt dat Arhur zijn Sofia ook onder een wilg ten huwelijk heeft gevraagd. Het bruidspaar heeft voor een zelfstandige trouwambtenaar gekozen. Ik kan dat alleen maar adviseren. Deze ceremonie was raak. De woorden, de vrolijkheid maar ook een noot voor de broer van Arhur die zo gemist wordt. Dat maakt een ceremonie echt en puur. Het ja-woord heeft geklonken en ook de kinderen maakten onderdeel uit het ondertekenen van de trouwakte.

Na het feliciteermoment en de borrel volgden wat groepsfoto’s. De buienradar gaf aan dat we dat NU moesten doen ivm hevige regen. Tijdens de bbq zaten we lekker droog onder de tent. Met paraplu’s gingen we met zn allen richting het pondje waar we vervolgens met huifkarren naar de feestloctie Akkermans Leisure & Golf gebracht werden. Ik was hier tot 22.30 halverwege het feest. Het bruidspaar had een mooie openingsdans ingestudeerd en daarna zette de DJ goed in zodat de dansvloer gevuld was.

Na een fotografie-dag van 13 uren zat het erop. Tijdens de autorit zat ik met een grote glimlach achter het stuur. Wat een fijne dag was dit op de super gave trouwlocatie Beneden Sas!

Liefs,

Anouk

Bruidsfotografie Beneden Sas | Bruiloft in De Heen | Trouwlocatie beneden Sas

Partners:

Trouwjurk, haar & Make-up   | Stephanies Bruidsboutique
Trouwlocatie | Beneden Sas
Trouwfeest | Akkermans 
Styling | Lots Weddings & Events
Trouwringen | TrouwringenVoordeel.nl 
Kleding Bruidegom | Roka.nl 
DJ | Allround Bruiloft DJ  
Bruidstaart | fabulousscakes 
Openingsdans |Balanceth 

Trouwen jullie ook in Beneden Sas - De Heen?

Ik kom graag meer te weten over jullie dag en invullen en maak graag een vrijblijvende offerte.

Meer stories.

FP Portfolio, Slider 3
lees de 50 beste fotografietips

Sad to see you leave

Ben je nu al uitgekeken? Check ieder geval nog mijn blog met waardevolle tips over de fotografie tijdens jullie trouwdag. 

Author picture

Trouwdatum
Checker

Vul jullie trouwdatum in en ontvang snel bericht of ik nog beschikbaar ben. Wees gerust ik zal jullie niet spammen! 

Jullie Trouwdatum
Contact Informatie