Trouwalbums

Omdat een professionele bruidsreportage het meest tot zijn recht komt in een professioneel trouwalbum, raad ik bruidsparen altijd aan dit serieus te overwegen. Natuurlijk, het is een hele investering maar je moet het wel jaren later ook nog mooi uit de kast kunnen halen. Kwaliteit is dus zeker belangrijk.

Ik werk met twee type professionele trouwalbums, beide met kwaliteits-fotopapier, dikke bladzijdes en lay-flat spreads. Mijn opmaak is strak zonder tierelantijntjes (kaders, stamps etc.) De foto’s komen hierdoor echt tot zijn recht en krijgen jullie een tijdloos album.

De albumprijzen zijn vanaf prijzen en zijn gebaseerd op ca. 5 uur fotografie. Hoe meer uren fotografie, hoe meer pagina’s er zullen moeten worden toegevoegd.

Orginal Trouwalbum

De albums hebben dikke, stevige bladen. De foto’s worden gedrukt op echt fotopapier, waardoor de foto’s nóg mooier overkomen. Daarnaast is er geen storende naad meer tussen de pagina’s aanwezig, waardoor je dus het ‘lay-flat’ effect hebt. De albums zijn er in verschillende formaten, 30×30 cm en 35 ×35 cm en het ‘coffee table’ album 40×30 cm. Daarnaast bied ik verschillende omslagen aan.

De pagina’s worden afgedrukt op Fuji DPII fotopapier, dat garant staat voor een zeer lange houdbaarheid. Het fotoboek wordt op een speciale manier ingebonden en de pagina’s worden verdikt zodat het boek een chique uitstraling krijgt. Door deze professionele werkwijze onderscheiden deze albums zich in sterke mate van de albums die in de consumentenmarkt worden aangeboden en hebben jullie een tijdloos album waar je jarenlang plezier van hebt. Want zeg nu zelf een trouwalbum heb je om over 25 jaar nog trots jullie trouwdag te kunnen laten zien.

Verkrijgbaar in de maten: 30 x 30 cm | 35 x 35 cm | 40 x 40 cm. Ouderalbums (20×20 cm) identiek aan jullie trouwalbum, behoren ook tot de mogelijkheid.

Vintage Trouwalbum

Verkrijgbaar in meerdere fraaie natuurtinten (linnen) en standaard voorzien van jullie namen diepgedrukt (preeg) als reliëf in de voorzijde. Dit fraaie album kan eveneens geleverd worden in een gepersonaliseerde bewaardoos, in dezelfde kleur en materiaal als het album en ook voorzien van de preeg met jullie namen.

De vintage albums zijn er in de maten 30 x 30 cm | 35 x 35 cm. Ouderalbums in een identieke layout maar dan kleiner (20×20 cm) behoren eveneens tot de mogelijkheden.