Vanaf het eerste contact wisten we dat we een goede keuze gemaakt hadden om Anouk te vragen onze bruiloft vast te leggen! Wat zijn er een hoop foto’s gemaak waarbij we ons niet eens bewust waren dat deze gemaakt werden. Niet teveel geposeerde foto’s, Anouk legt de echte momenten vast.
Gedurende de dag en ook daarna alleen maar positieve geluiden gehoord over onze fotograaf. Ze kreeg zelfs de vader van de bruid lachend op de foto (en dat is een unicum).
Tijdens de huwelijksreis al bericht dat de slideslow online was en na 2 weken zelfs al het eerste voorstel voor het boek. Wat een prachtig boek is het geworden en wat een super snelle service!

Super bedankt! Wij (en onze ouders) pronken met het (ouder)boek!

Groetjes,
Michelle & wijnand

Michelle & Wijnand

Eind oktober 2016 kwam Anouk bij ons langs voor een kennismakingsgesprek.

Beide hoefde we hier niet lang over na te denken, wat een gezellig, spontaan, warm persoon.

Dat is er één die wij dolgraag op onze dag 1-7-17 erbij willen hebben.

Hoe belangrijk is het dat je op zo’n prachtige dag iemand bij je hebt die je een goed gevoel geeft en geweldige foto’s weet te maken.

En dat is ook gebleken, want wat een geweldig resultaat.

Op de dag zelf was Anouk professioneel, ging haar eigen weg en stelde iedereen op zijn/haar gemak.

Het is een geweldige/ontspannen shoot geworden waardoor er speelse foto’s zijn ontstaan.

Anouk stuurt wanneer dit nodig is, en weet onopvallend te zijn op andere belangrijke momenten.

Het was een geweldige dag mede dankzij deze top fotograaf, Anouk was er de hele dag bij waar wij zeker geen spijt van hebben.

De dag erna kregen we al een leuke collage doorgestuurd waarin een paar foto’s verwerkt zaten, wat leuk dat je dan al een beeld krijgt van hoe de foto’s zijn geworden.

Ook het digitale trouwalbum was er ontzettend snel, wat een prachtig resultaat.

Een aantal weken later kwam Anouk het trouwalbum brengen, wat zag het er allemaal super uit, echt een aandenken wat voor altijd meegaat. Alles was dan ook tot in de details verzorgd, echt een cadeautje.

En wat leuk dat je ook ouderboxen kunt laten maken, zo kan je ook een aandenken maken voor de ouders wat er echt heel gaaf uitziet.

Kortom: Anouk is een super fotograaf die wij zeker aanraden!!

Anouk heel veel succes, wij hopen dat je nog meer prachtige momenten mag vastleggen.

Groetjes Coen en Mirjam

Coen & Mirjam
Na met meerdere fotografen een gesprek te hebben gehad, wisten we zeker dat Anouk degene was die onze dag vast moest leggen. Haar journalistieke stijl sprak ons erg aan en we hadden direct een klik met haar. Bij Anouk geldt ‘what you see is what you get’. Zo photoshopt ze niets aan de foto’s, want dat gaat ten kosten van de kwaliteit.
Anouk heeft onze verwachtingen zeker waargemaakt. Het begon al met de loveshoot. Deze was erg leuk en relaxt. Een maand voor onze bruiloft was het fijn om zo alvast in de ‘mood’ te komen en Anouk als fotografe te ervaren.
Op onze bruiloft zelf was ze op een fijne manier aanwezig. De shoot werd mede dankzij haar een super leuk moment voor ons samen. Verder was ze ook juist vaak onopvallend. We zijn verbaasd hoeveel foto’s ze heeft gemaakt en dat ze op zoveel verschillende posities heeft gestaan zonder dat wij of onze gasten het door hadden.
De foto’s zijn geweldig geworden! Ook zijn we erg blij dat we ervoor gekozen hebben om Anouk ons fotoboek te laten maken. De opmaak is strak maar toch speels geworden, precies zoals we wilden. Vooraf twijfelden we nog of we Anouk ook ’s avonds foto’s zouden laten maken, maar hier hebben we achteraf zeker geen spijt van. Deze foto’s, vooral van onze openingsdans, zijn zo gaaf geworden! Dat krijgt niet iedereen voor elkaar.
Anouk, het was super fijn om jou als fotografe te hebben op onze bruiloft. Bedankt dat je ervoor hebt gezorgd dat we zulke mooie herinneringen hebben aan onze dag!
Bruidsfotografie Westland
Pieter & Lisette
Westland

Tijdens onze eerste ontmoeting met Anouk voelde wij gelijk al een vertrouwde klik met haar. Ze is – net zoals zij met haar foto’s wil doorvertalen – lekker spontaan! Geen opgedrongen fotograaf die het allemaal al heeft uitgevonden, maar een nieuwsgierig persoon die samen met het bruidspaar opzoek gaat om alles uit de kan te halen en daarmee op een unieke wijze deze bijzondere dag probeert vast te leggen. Werkelijk niks is te gek! Ook de emoties probeert zij haarfijn op de lens vast te leggen wat echt hele mooie beelden oplevert. Anouk is een ervaren fotografe met als bijkomend voordeel dat je hierdoor nauwelijks in de gaten hebt dat ze heel de dag bij je in de buurt is. Na de bruiloft ging ze direct aan de slag en binnen een paar dagen waren de eerste foto’s al beschikbaar in een fotoslideshow! Het fotoboek had zij ook al snel in concept. Wij hebben gekozen voor een vintage fotoalbum met een mooie linnen kaft waarin onze namen gedrukt zijn, echt super gaaf! Voor onze ouders hadden we fotoboxen met dikke fotokaarten besteld, wat overigens echt een aanrader is!! Geen minialbum dat na verloop van tijd in de kast verdwijnt, maar stoere fotokaarten die zij overal in huis kunnen neerzetten en op z’n tijd kunnen afwisselen! We hebben hierop erge leuke reacties ontvangen! Het fotoalbum sluit echt helemaal aan op onze bruiloft. Het is uniek, een tikkeltje eigenwijs, vintage en het allerbelangrijkst: spontaan! Wij zijn dan ook meer dan tevreden over het afgeleverde werk van Anouk. Zij is misschien niet de allergoedkoopste fotografe, maar je krijgt echt waard voor je geld! Ze stelt erg hoge eisen aan zichzelf wat je ook echt terug kan zien in haar werk. Wij willen je nogmaals bedanken Anouk, het was – mede door jou – echt een topdag waar we met een grote glimlach op terug kunnen kijken! Wij hopen dat er nog maar veel mooie opdrachten voor je volgen!

Vintage Bruiloft
Niels & Nathalie
Westland

Hoi Anouk,

Wat een supergave foto’s, en helemaal in de stijl waarvoor we juist voor jou hadden gekozen. Helemaal top. En ook leuk om te lezen dat zelfs de fotograaf zich deze dag goed heeft kunnen vermaken.

Stefan & Lovely
Naaldwijk

Ha Anouk,
We vonden het echt super dat jij onze fotograaf was! Je hebt prachtige foto’s gemaakt, voor een ongedwongen sfeer gezorgd tijdens de fotoshoot, heel subtiel toch alle belangrijke momenten vastgelegd. We hebben enorm genoten van deze dag en dat komt goed terug op de foto’s. Veel dank!
Hartelijke groeten, Bas en Jorieke

Bruidsfotografie Buitenplaats Amerongen
Bas & Jorieke

Op 4 november zijn we getrouwd. We zijn blij dat onze keuze op Anouk is gevallen, haar natuurlijke manier van fotograferen sprak ons erg aan. Je hoort soms wel eens dat een fotograaf “storend” aanwezig is op je bruiloft, bij Anouk was dit absoluut niet het geval, ze voelt je wensen goed aan en springt flexibel met de situaties mee, waardoor ze voor ons zeer kostbare foto’s heeft geschoten. Dankzij haar kunnen we deze dag met veel genot herbeleven.

Vincent & Claudette
Delft

Anouk heeft onze bruiloft op een bijzondere manier weten vast te leggen. Ze is een groot gedeelte van de dag bij ons geweest en heeft vrijwel onzichtbaar haar werkzaamheden verricht.
Een deel van de rapportage is gemaakt in het centrum van Den Haag en dat is zeker één van de hoogte punten van de dag geworden. De enorm grote kerstboom in de Passage, de omgeving van Maison de Bonneterie en zelfs een bezoekje aan de Apple Store…niets was te gek en op de juiste momenten heeft Anouk met haar creatieve ideeën en enthousiasme prachtige foto’s gemaakt. Ook onze ‘oudjes’ zijn op hun best vastgelegd. De foto’s zijn een fantastisch en waardevol aandenken van een waanzinnige mooie dag met onze familieleden en vrienden. We zouden Anouk zo weer vragen!

Michael & Carmen
Den Haag

Hoera, wij zijn getrouwd! Wat hebben we genoten van de dag, het was ónze dag! Dankzij Anouk beleven we iedere keer weer de dag opnieuw. Het boek is echt schitterend geworden, we krijgen er veel complimenten over 🙂 Anouk heeft ons ook goed geadviseerd tijdens het kennismakingsgesprek. We wilden een fotoshoot maar we waren bang dat we te kort tijd daarvoor zouden hebben. We zijn even naar het park gereden daar ongeveer een half uur geweest (ging echt heel relaxed en was totaal niet gehaast) zodat onze daggasten bij ons thuis konden verzamelen. Bedankt voor alles, Anouk

Jasper & Remi
Den Haag

Wij hebben voor Anouk gekozen omdat de site ons direct aansprak. Kleine details waar Anouk op let die later bij de foto’s prachtig tot zijn recht komen. Op een ongedwongen manier foto’s maken… eigenlijk zo dat je het niet eens in de gaten hebt. Je kunt merken dat Anouk zich in het bruidspaar verdiept. Dat begint al bij het kennismakingsgesprek. Alles goed van te voren doornemen zodat het fotowerk op de dag zelf als vanzelfsprekend verloopt. Wij zijn erg blij en tevreden met de resultaten en bevelen Anouk van hart bij u aan!

Bruidsfotografie Westland
Frank & Jolanda
Naaldwijk