THE STORY
Jan & Lisanne

Jan & Lisanne

20 juni 2014

 

De trouwdag van Jan en Lisanne begon voor mij bij het huis van het bruidspaar. Haar haren en make-up werden gedaan. Het was gezellig met de dames onder elkaar. Wat Lisanne niet wist (en ik ook nog niet 😉 is dat Jan haar zou komen ophalen met een ouderwetse brandweerwagen. Voor mij even flink racen om de laatste voorbereidingen van Jan vast te leggen en jawel zijn vertrek bij zijn ouderlijk huis mét de grote brandweerwagen naar zijn bruid! Vervolgens was ik gelukkig weer op tijd bij Lisanne die net haar jurk in stapte. En ja hoor, toen ze in de woonkamer haar schoentjes stond aan te doen, hoorden we de sires; daar kwam Jan aan met alle brandweercollega’s van Maasdijk! Wat spectaculair en een kippenvel-moment hoe Jan zijn bruid verraste.

Vervolgens gingen we foto’s maken in de polder. Konden ze even bijkomen van alle belangstelling van zojuist. Het was gelukkig droog en af liet de zon zich zien. De prachtige, (voor mij fotogenieke) wolkenpartijen en de landelijke omgeving en natuurlijk een mooi bruidspaar, maakte het plaatje compleet! We hebben ook gelachen; Ik had gevraagd iets mee te nemen wat je super lekker vindt. Voor Jan waren dit de roomsoezen en Lisanne had een grote Milka reepchocolade. Dit soort dingen maken een fotoshoot nóg persoonlijker. We hebben een gezellig uur gehad!

Daarna terug naar het ouderlijk huis van Jan waar zich ondertussen de daggasten hadden verzameld. Nadat we wat combinatiefoto’s hebben gemaakt, moesten we naar het Heilige Geest Hofje te Naaldwijk. We waren ruim op tijd en na de ceremonie hadden we nog wat tijd voor wat foto’s aldaar. De kerkdienst was in Maasdijk. Een mooie persoonlijke dienst waar de twee bruidsmeisjes de ringen mochten brengen.

Na een tussenstop bij Lisanne haar werk gingen we naar de Zwethburg. Hier werd natuurlijk geproost en taart gegeten. Een knusse en gezellige locatie waar ’s avonds ook de feestgasten verwacht werden.

Jan en Lisanne, bedankt voor de leuke dag, ik heb genoten! Heel veel geluk!
Liefs Anouk

PS: op verzoek van het bruidspaar (Lisanne 😉 heb ik de muziek van Brian Adams gebruikt. Ik zeg jeugdsentiment 😉

CEREMONY

PARTY

The Wedding

Geen slideshow zichtbaar ? Klik hier

Wat is wat ?

Bekijk de fotoslideshow
Bestel foto’s
Bekijk de foto’s

Geef een reactie