Anouk Raaphorst

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Ik ben Anouk Raaphorst, 35 jaar en heb een opleiding gevolgd en afgerond aan de fotoacademie te Rotterdam om naast de techniek, de journalistieke reportagestijl goed onder de knie te krijgen. De stijl die me zo aanspreekt omdat de reportage echt een verhaal vertelt. Daarnaast volg ik geregeld workshops en volg ik alles wat met bruidsfotografie te maken heeft, op de voet. Los van alle opleidingen is fotografie vooral “oog hebben voor het moment..”

Ook zijn portretten maar vooral kinderen geweldig om te fotograferen. Zo puur en niet geënsceneerd. Dit in combinatie met een journalistieke reportagewijze geeft een goed beeld van mijn werkwijze. Toen ik mijn eerste bruiloftsreportage had afgeleverd, wist ik het zeker. Hier kan ik mijn werkwijze helemaal op los laten! En zo is ‘I shoot love’ ontstaan. Want zo voelt het op zo’n dag; de liefde, veel sfeer, mooie details en locaties, emotionele momenten.

Ongedwongen fotografeer ik wat er gebeurt, dingen die jullie zien, maar ook vooral dingen die jullie niet zien, journalistiek en weinig geënsceneerd. Bij het terugzien van de foto’s moeten jullie het ‘I Shoot Love’ gevoel weer helemaal beleven. Verder is het grootste compliment wat ik kan krijgen dat jullie en je gasten mijn aanwezigheid nauwelijks hebben gemerkt want het is tenslotte jullie dag.

Naast dat jullie mijn stijl van fotograferen moet aanspreken, is het net zo belangrijk dat we elkaar van te voren ontmoeten. Ik ben immers getuige van jullie mooiste dag.

Ik gebruik hoofdzakelijk de professionele lijn van Canon en heb verschillende lenzen in bezit.
•    Canon EOS 5D Mark III
•    Canon EOS 5D Mark III
•    Canon 35 mm f1.4L USM
•    Canon 50mm f1.8 II
•    Canon 100mm f2.8L USM
•    Canon 70-200 mm 4.0 L IS USM
•    Canon 24-70 mm 2.8 L USM
•    2x Flitser 580 ex II

Als professioneel fotograaf ben ik lid van Canon Professional Network

I Shoot Love Bruidsfotografie I Shoot Love Bruidsfotografie