Na met meerdere fotografen een gesprek te hebben gehad, wisten we zeker dat Anouk degene was die onze dag vast moest leggen. Haar journalistieke stijl sprak ons erg aan en we hadden direct een klik met haar. Bij Anouk geldt ‘what you see is what you get’. Zo photoshopt ze niets aan de foto’s, want dat gaat ten kosten van de kwaliteit.

Anouk heeft onze verwachtingen zeker waargemaakt. Het begon al met de loveshoot. Deze was erg leuk en relaxt. Een maand voor onze bruiloft was het fijn om zo alvast in de ‘mood’ te komen en Anouk als fotografe te ervaren.
Op onze bruiloft zelf was ze op een fijne manier aanwezig. De shoot werd mede dankzij haar een super leuk moment voor ons samen. Verder was ze ook juist vaak onopvallend. We zijn verbaasd hoeveel foto’s ze heeft gemaakt en dat ze op zoveel verschillende posities heeft gestaan zonder dat wij of onze gasten het door hadden.
De foto’s zijn geweldig geworden! Ook zijn we erg blij dat we ervoor gekozen hebben om Anouk ons fotoboek te laten maken. De opmaak is strak maar toch speels geworden, precies zoals we wilden. Vooraf twijfelden we nog of we Anouk ook ’s avonds foto’s zouden laten maken, maar hier hebben we achteraf zeker geen spijt van. Deze foto’s, vooral van onze openingsdans, zijn zo gaaf geworden! Dat krijgt niet iedereen voor elkaar.
Anouk, het was super fijn om jou als fotografe te hebben op onze bruiloft. Bedankt dat je ervoor hebt gezorgd dat we zulke mooie herinneringen hebben aan onze dag!