I Shoot Love Bruidsfotografie Omdat jullie mooiste dag natuurlijk een prominente plek verdient in het huis, bied ik een uniek systeem aan om foto’s aan de muur te bevestigen. Geen canvas, geen aluminium maar een haarscherpe foto zwevend boven de muur. Je kan verschilleI Shoot Love Bruidsfotografiende wisselfoto’s bestellen met één ophangsysteem zodat je zo nu en dan van foto kan wisselen. Check hier de prijzen.

 

Wist je dat…

er bij een canvasdoek scherpte en details verloren gaan in een foto? Dit komt door het ribbelige doekstructuur dat bedoeld is voor een goede hechting van verf. Het Xpozer folie heeft een glad structuurloos oppervlak dat speciaal ontwikkeld is voor foto’s. Hierdoor blijven scherpte en detaillering perfect behouden.

De voordelen

1. haarscherpe afdrukkwaliteit
Je foto’s worden haarscherp afgedrukt op een speciale fotografische film met gekalibreerde kleuren. Geen doekstructuur die de scherpte uit je foto’s haalt. Kies voor de beste kwaliteit om het maximale uit je foto’s te halen en geniet van de ultieme herbeleving!

2. focus op je foto
Aandachttrekkende lijsten of randen om je foto’s zijn verleden tijd. Met dit product ligt de focus alleen op je foto. De flinterdunne afdruk zorgt voor een uiterst minimalistische, maar pure presentatie van de foto. Hierdoor past een het in elk type interieur. Ga voor de beste exposure voor je foto’s!

3. voordelig wisselen
Foto’s wisselen wordt wel erg makkelijk en voordelig gemaakt. Creëer in een handomdraai een nieuwe sfeer met het herbruikbare systeem en een wisselfoto. Zo heb je altijd je favoriete foto’s aan de muur, zo vaak je maar wilt. Snel en voordelig wisselen!

Formaten

In het productassortiment zitten verschillende formaten en verhoudingen. Zo is bijvoorbeeld het Panorama formaat ideaal voor prachtige natuurlandschappen en indrukwekkende skylines. Als je je foto bestelt bij een Xpozer fotograaf dan wordt je foto geheel gecontroleerd op eventuele foutjes. Op deze manier ben je zeker dat het maximale wordt gehaald uit je foto’s.

Liggend
Classic L 44×66 cm
Classic XL 60×90 cm
Classic XXL 90×135 cm
Panorama L 44×90 cm
Panorama XL 44×135 cm
Panorama XXL 60×135 cm

Staand
Classic L 66×44 cm
Classic XL 90×60 cm
Classic XXL 135×90 cm
Panorama L 90×44 cm
Panorama XL 135×44 cm
Panorama XXL 135×60 cm

Vierkant
Carré 44 44×44 cm
Carré 60 60×60 cm
Carré 90 90×90 cm

Ophangen & Wisselfoto’s

Bij het systeem wordt standaard een ophanghaak geleverd. Deze is eenvoudig aan de wand te bevestigen met de bijgeleverde schroef en plug. De foto met spansysteem zeer lichtgewicht, zo weegt het kleinste formaat slechts 300 gram! Afhankelijk van het soort muur kan het worden opgehangen met een spijker, punaise of dubbelzijdige tape (bv. herverwijderbare Tesa PowerStrip®) er wordt standaard een klein schroefje bijgeleverd.

De ophanghaak kan voor zowel liggende als staande foto’s gebruikt worden om foto’s op te hangen. De ophanghaak zorgt ervoor dat het systeem stevig tegen de muur aangedrukt blijft, en is hierdoor ideaal voor het bevestigen van foto’s op schuine wanden of plafonds. Zodra de foto aan de muur hangt kan deze achteraf nog worden gecorrigeerd, om de foto netjes recht te hangen.
Wisselfoto’s

“Waarom kiezen tussen je mooiste momenten?”

Vanaf nu kun je alle mooie foto’s aan de wand hangen en bovendien regelmatig afwisselen. Dankzij het herbruikbare Xpozer spansysteem span je zo een nieuwe Wisselfoto op. Een Wisselfoto is een losse foto waarachter de 4 kunststof hoekjes al zijn aangebracht voor je. Het opspansysteem dat je al hebt, plaats je direct in de kunststof hoekjes. Binnen enkele seconden heb je je de nieuwe Wisselfoto weer opgespannen en ophangen.Op deze manier kan je goedkoop wisselen en blijft je je interieur fris en vernieuwend.

I Shoot Love Bruidsfotografie

Kwaliteit

HD kwaliteit van het hoogste niveau

“Canvas is voor schilders, fotografen kiezen Xpozer”

Met een foto op Xpozer wordt er geen scherpte of detail van je foto ingeleverd door een ribbelig doekstructuur, zoals bij een canvasdoek. Jouw foto op Xpozer wordt met HD kwaliteit afgedrukt op een glad structuurloos foto-folie, waarbij het maximale uit elke camerapixel wordt gehaald. Zo maak je optimaal gebruik van je fotoapparatuur en je talent.

I Shoot Love Bruidsfotografie“Xpozer is ontwikkeld vanuit een fotografisch oogpunt”

Je foto wordt op een 200 micron dun folie afgedrukt welke vervolgens strak wordt opgespannen. Met je foto op Xpozer lijkt je foto op magische wijze 2 centimeter voor de muur lijkt te zweven. Een uniek effect, dat door de tijdloze uitstraling in elk interieur past. Het geheim is het slimme en gepatenteerde Xpozer spansysteem.

Kleur & Scherpte

Kleuren zoals ze bedoeld zijn

“Natuurlijke huidtinten en gecontroleerde kleuren.”

Echte kleuren dankzij het gekalibreerde fine-art afdrukproces. Een mat hagelwit fotofolie, zonder detailverlies door een canvas doekstructuur of last van vervelende weerspiegelingen.

I Shoot Love Bruidsfotografie

Verpakking

De foto en het systeem zitten samen netjes in 1 verpakking. De foto is op een speciale manier opgerold, zodat foto stabiel ligt tijdens de postverzending. In het achterste compartiment ligt het systeem netjes opgeborgen. Als je de doos opent, blijft de foto netjes opgerold liggen, dankzij de zwarte luifel. In deze luifel is de mogelijkheid om een klein kaartje te plaatsen met een persoonlijke boodschap, zodat een het altijd leuk is om kado te geven.

I Shoot Love Bruidsfotografie

 

 

Geef een reactie